Sport
TUČNJAVA NAVIJAČA I POLICIJE NAKON UTAKMICE OSIJEKA I LOKOMOTIVE

Ozlijeđeno najmanje osam
policajaca, ispaljen suzavac
Objavljeno 26. srpnja, 2020.

O incidentu koji se zbio nakon posljednjeg sučeva zvižduka na utakmici Osijek - Lokomotiva na istočnom ulazu stadiona Gradski vrt oglasila se i Policijska uprava osječko-baranjska. U tučnjavi koja je uslijedila između navijača i policije ozlijeđeno je najmanje osam policajaca, a broj ozlijeđenih navijača još nije utvrđen.

- Nakon završene utakmice veća skupina navijača nasilno je provalila vrata na istočnoj strani stadiona i tom je prilikom na interventne policajce bacala veće komade opeke, kamenje i staklene boce. Prema sadašnjim informacijama, pri tome je osam policajaca ozlijeđeno. Kako bi svladali aktivni otpor i odbili napad na sebe i na prostor koji su osiguravali te uspostavili povoljno stanje javnog reda i mira, prema toj skupini navijača policijski službenici uporabili su sredstva prisile - stoji u policijskom priopćenju.

Neslužbeno doznajemo kako je policija prilikom intervencije koristila i suzavac. Za sada je jedna osoba privedena u policijsku postaju, a cijeli se slučaj istražuje.
Policija je priopćila kako se u Willsonovoj ulici, prateći utakmicu na videozidu ispod istočne tribine stadiona, okupilo oko 2000 osoba. M.Bu.

Možda ste propustili...

TEŽAK UDARAC ZA ŠKOTSKU

Ferguson neće moći na eurosmotru

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

Najčitanije iz rubrike