Osijek
IZVANREDAN IT DOŽIVLJAJ U SLAVONIJI

Samsung Roadshow stiže u Osijek
Objavljeno 27. srpnja, 2020.
Nakon Zagreba, Siska i Kutine, Senja i Crikvenice, Istre, Varaždina te Koprivnice, Samsung Roadshow posjećuje i Slavoniju. Tako su u Slavonskom Brodu, 25. i 26. srpnja, posjetitelji mogli razgledati, isprobati i kupiti najnovije Samsung proizvode prema promotivnim cijenama, a 27. i 28. srpnja tu prigodu imat će i Osječani.

Samsung Roadshow jedinstveni je ekosustav proizvoda koji uključuje dio inovativnog Samsung portfelja uređaja; od pametnih telefona, satova, tableta i bežičnih slušalica do malih i velikih kućanskih uređaja, televizora, surround sistema te monitora. Građani će tako moći vidjeti i isprobati neke od najnovijih Samsung uređaja - Galaxy S20 seriju, revolucionarne preklopne uređaje – Galaxy Fold i Galaxy Z Flip, nove 8K QLED i lifestyle televizore The Frame, The Sero i The Serif te kućni klimatizacijski sustav Wind-FreeTM.

Cijela turneja održava se u skladu sa svim epidemiološkim preporukama i uz najviše higijenske standarde, pritom nudeći drugačiji doživljaj bogate tehnološke ponude u novim normalnim uvjetima.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinirajući svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, fotoaparata, digitalnih uređaja, mrežnih sistema, poluvodiča, LSI sustava i LED rješenja.

Ivana Rab Guljaš
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

U OŠ DALJ OKONČAN POLA MILIJUNA EURA VRIJEDAN PROJEKT KOZMOS

Visokotehnološkom društvu trebaju za STEM osnaženi učenici i nastavnici

Najčitanije iz rubrike