Sport
KRIV JE ALKOHOL

Inter kaznio Brozovića sa 100.000 eura
Objavljeno 14. srpnja, 2020.
Ovo nisu ugodni dani za hrvatskog nogometnog reprezentativca Marcela Brozovića, kojeg talijanska javnost stavlja na stup srama zbog nepromišljenosti i neodgovornosti. Vožnju pod utjecajem alkohola i prolazak kroz crveno svjetlo na semaforu vrlo skupo plaća, ali neka, ako će mu to biti opomena da drugi put za upravljač ne sjeda pijan. Policija mu je oduzela vozačku dozvolu na šest mjeseci i privremeno skupocjeni automobil Rolls Royce Cullinan, uz to će morati platiti kaznu za vožnju pod utjecajem alkohola, a ostao je i bez 100.000 eura, s koliko ga je kaznio njegov klub Inter.


Brozović je u noći s petka na subotu uhvaćen u vožnji pod utjecajem alkohola jer nije stao na jednom raskrižju, iako je na semaforu bilo crveno svjetlo. Zaustavio se kad ga je presrela policijska patrola, a alkotestom je utvrđeno da je Brozović imao nešto više alkohola od gornje dopuštene granice. Napuhao je 0.6 promila (u Italiji dopušteno 0.5 promila), no policija za to jedno ili dva piva viška nije imala razumijevanja i sad to skupo plaća.
U Interu su prilično ljutiti na Brozovića jer ovo mu nije prva budalaština izvan travnjaka. Doduše, prošlo je već neko vrijeme od njegovih nestašluka, jer otkako je uplovio u bračnu luku i postao otac, Broz se primirio. Ne baš potpuno, jer prošloga vikenda je ponovno na vidjelo došla njegova "divlja" strana. I. Li.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana