Regija
NATJECANJE U KVALITETI VOĆNIH RAKIJA

Zlatnu šljivovicu ispekao Darko Cerovski
Objavljeno 14. srpnja, 2020.
NAŠICE - Udruga voćara i vinogradara Našice proslavila je Dan udruge, pri čemu su proglašeni rezultati 8. lokalnog i 5. međužupanijskog natjecanja u kvaliteti voćnih rakija i likera "Našice 2020.". Ukupni je pobjednik natjecanja Darko Cerovski sa svojom šljivovicom. Zlata su još osvojili Ivan Novak, Jozo Katavić, OPG Bogunović, Stanislav Jurčević i Veljko Pavić.

Predsjednik Udruge Darko Cerovski istaknuo je kako je Udruga tijekom godine organizirala brojne edukacije, radionice na otvorenom, studijska putovanja u vinarije, putovanja na sajmove, sve kako bi educirali članove i pomogli im u proizvodnji i plasmanu njihovih proizvoda. Osvrnuo se i na trenutnu situaciju vezanu uz koronavirus i rekao kako im je podosta poremetila planove. U veljači je Udruga morala zaustaviti rad, nije bilo nikakvih aktivnosti te se do sredine lipnja nisu mogle održati planirane aktivnosti.

Gradonačelnik Miletić čestitao je svim voćarima i vinogradarima na kvalitetnom radu tijekom cijele godine.

- Ove su nagrade jedan lijep plod rada članova Udruge, čestitam pobjednicima, a isto tako čestitam i zahvaljujem njihovu predsjedniku Darku Cerovskom na radu i zauzimanju - rekao je Miletić, uvjeren kako će se ovakve lijepe stvari nastaviti i u budućnosti. Čestitkama su se pridružili i predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba, Branka Grahovac iz Poljoprivredne savjetodavne službe te predstavnici udruga voćara iz drugih općina. M.Ku.
Možda ste propustili...

IDU U PRIVLAČENJE GOSPODARSKIH SUBJEKATA

Bivši “utvaj” zvan Svinjarevo bit će industrijska zona

UDRUGA ZA OSOBE S INTELEKTUALNIM OŠTEĆENJEM

Radionice plesa u Golubici Vukovar

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ORAHOVAČKO JEZERO POKAZUJE SVU SVOJU RASKOŠ

"Slavonsko more" prepuno

2

POMOĆ MLADIMA

Subvencionirat će im gradnju ili kupovinu kuća

3

RAZDVAJANJE OTPADA U VINKOVCIMA

Stiže 9200 kanti za plastiku i biootpad