Regija
OSIGURALI UVJETE ZA DJEČJU IGRU

U Miholjcu obnovljena
još dva dječja igrališta
Objavljeno 13. srpnja, 2020.
DONJI MIHOLJAC - Nakon što su prošle godine obnovljena i dopunjena novim igralima dječja igrališta u naseljima Podgajci Podravski, Golinci, Radikovci i Donji Miholjac, Grad Donji Miholjac ove je godine nastavio osiguravati uvjete za sigurnu dječju igru. Naime, u samom gradu, u Mažuranićevoj i Gupčevoj ulici obnovljena su dječja igrališta.

- Na igralištu u Ulici Ivana Mažuranića postavljeno je nekoliko novih igrala kao zamjena za pokidana i dotrajala. Također, postavljena je zaštitna ograda uz cestu s istočne i zapadne strane igrališta kako bi se spriječila mogućnost istrčavanja djece na cestu. Istovremeno, postavljeno je i nekoliko novih igrala te dodatna klupa na igralištu u Ulici Matije Gupca - navodi gradonačelnik Goran Aladić i dodaje da je vrijednost opreme i radova nešto veća od 100.000 kuna, a financirana je sredstvima gradskog proračuna.

Inače, u Gupčevoj je ulici prije mjesec dana sagrađeno i opremljeno polivalentno igralište s gumenom podlogom. Osim za mali nogomet, igralište je prilagođeno i za košarku i odbojku. Kompletnu investiciju, uključujući sportsku opremu, financirao je Grad Donji Miholjac iznosom od 610.155 kuna.

Podsjetimo, u samom gradu je do prošle jeseni bilo pet dječjih igrališta, a onda su u rujnu uređena dva nova igrališta u bloku u Ulici Vladimira Nazora i u Parku Matice hrvatske. S. Fridl
Možda ste propustili...

POSEBAN OBLIK TURISTIČKE PROMIDŽBE VINKOVACA, NAJSTARIJEG EUROPSKOG GRADA

Videorazglednica na znakovnom jeziku

OPĆINSKO VIJEĆE MAGADENOVCA

Lisec predsjednik, Kusturić zamjenik

POZIV NA JAVNI UVID

O raspolaganju zemljištem RH

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

USKORO U VLASTITOM PROSTORU BRUTOPOVRŠINE 1300 ČETVORNIH METARA

Gradnja Centra za socijalnu skrb Đakovo kreće u travnju

2

AGRO-KLASTER U KORONAKRIZI

Domaći proizvod traže vrtići, škole, domovi...

3

VIJEĆE OPĆINE JEDNOGLASNO ODLUČILO NE OSNOVATI VLASTITU PREDŠKOLSKU USTANOVU

Vrtić u Viljevu u sastavu
miholjačkog Pinokija