Crna kronika
U ROKU OD 10 MINUTA UHVAĆEN VANDAL

Izgrebao i uništio tuđi automobil pa bježao
Objavljeno 14. srpnja, 2020.
VIROVITICA - U Ulici Ljudevita Gaja u Virovitici u subotu oko 1.30, u dvorištu stambene zgrade, 24-godišnji pijani mladić uništio je tuđi automobil. Policija je dobila dojavu da je nepoznata osoba rukama i nogama oštetila automobil virovitičkih registracija u vlasništvu 71-godišnjakinje kojim se koristio 19-godišnjak. Tada još uvijek nepoznati vandal na automobilu je otkinuo prednji lijevi brisač, plastiku s lijevog bočnog ogledala te spojler s prtljažnika. No vandal se ni tu nije zaustavio, nego je skinuo dva ukrasna poklopca kotača, a potom i izgrebao vozačeva vrata u duljini od oko deset centimetara, a onda i krov, gdje je ostala ogrebotina od oko 20 centimetara. Nakon što je uništio automobil, neznanac je otišao.


Čim su virovitički policajci čuli za događaj, odmah su krenuli u intervenciju te su vidjeli nepoznatu osobu kako trčeći bježi iz Ulice Ljudevita Gaja a odgovarala je opisu mladića koji je doslovce uništio automobil. Već deset minuta nakon vandalizma, u 1.40, uhićen je 24-godišnjak, kojem je alkotestiranjem izjmjerena koncentracija od 2,17 promila alkohola u krvi.
Protiv 24-godišnjaka podnesen je optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Virovitici zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja i kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu Virovitica zbog kaznenog djela "oštećenje tuđe stvari". S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike