Crna kronika
NALET AUTOMOBILA

Na obilaznici kod Županje poginuo pješak
Objavljeno 14. srpnja, 2020.
Kako je izvijestio glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković, u nedjelju u 3.30 na županjskoj obilaznici poginuo je 26-godišnjak iz Vinkovaca koji se obilaznicom kretao pješice. Na njega je naletio 40-godišnjak iz Bošnjaka vozeći VW Caddy vinkovačkih oznaka, a pješak je preminuo na mjestu. Ispitivanjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu vozača, no izuzeti su uzorci krvi i urina radi vještačenja.

Mladićeva smrt pogodila je vinkovačku udrugu koja okuplja osobe s invaliditetom Bubamara u kojoj je preminuli Kristijan Huskić radio kao vozač.

- Naš vozač, kolega i prijatelj Kristijan Huskić-Kiki poginuo je u prometnoj nesreći. Kiki, u našim srcima živjet ćeš kao ljudina koja je samo otišla na jednu vožnju do raja – napisali su na svom fb profilu.

- Kod nas je radio i volontirao pet-šest godina i prije nekoliko dana našao je novi posao i otišao. Bubamarci su ga voljeli jer ih je vozio kombijem na izlete i druga događanja – kaže Tomislav Velić, predsjednik Bubamare. M.F.
Možda ste propustili...

PRITVOREN BIVŠI NOGOMETAŠ OSIJEKA

Zbog pucnjave su uhitili Vladu Kasala

NA CESTAMA VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE

Visoke kazne za neodgovorne vozače

ZAVRŠIO NA TRIJEŽNJENJU U POLICIJSKOJ POSTAJI VELIKA

Zaustavljeni vozač u krvi imao 3,6 promila alkohola

Najčitanije iz rubrike