Crna kronika
NALET AUTOMOBILA

Na obilaznici kod Županje poginuo pješak
Objavljeno 14. srpnja, 2020.
Kako je izvijestio glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković, u nedjelju u 3.30 na županjskoj obilaznici poginuo je 26-godišnjak iz Vinkovaca koji se obilaznicom kretao pješice. Na njega je naletio 40-godišnjak iz Bošnjaka vozeći VW Caddy vinkovačkih oznaka, a pješak je preminuo na mjestu. Ispitivanjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu vozača, no izuzeti su uzorci krvi i urina radi vještačenja.

Mladićeva smrt pogodila je vinkovačku udrugu koja okuplja osobe s invaliditetom Bubamara u kojoj je preminuli Kristijan Huskić radio kao vozač.

- Naš vozač, kolega i prijatelj Kristijan Huskić-Kiki poginuo je u prometnoj nesreći. Kiki, u našim srcima živjet ćeš kao ljudina koja je samo otišla na jednu vožnju do raja – napisali su na svom fb profilu.

- Kod nas je radio i volontirao pet-šest godina i prije nekoliko dana našao je novi posao i otišao. Bubamarci su ga voljeli jer ih je vozio kombijem na izlete i druga događanja – kaže Tomislav Velić, predsjednik Bubamare. M.F.
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

Najčitanije iz rubrike