Mozaik
BECKHAMOV SIN ŽENI SE S KĆERI MILIJARDERA

Dva vjenčanja po cijeni od čak 4 milijuna funti
Objavljeno 13. srpnja, 2020.
Victoria će dizajnirati jednu od dviju Nicolinih vjenčanica, a oboje mladenaca morat će potpisati predbračni ugovor

Sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn Beckham (21), i njegova zaručnica Nicola Peltz (25) planiraju sljedeće godine vjenčanje, i to na dvije lokacije: u Velikoj Britaniji i na Floridi, što će ih koštati četiri milijuna funti.


Nicolin otac, milijarder Nelson Peltz (78), platit će troškove vjenčanja, no britanski mediji pišu kako i David i Victoria "žele sudjelovati u dijelu troškova." Mladenci će na Peltzov zahtjev potpisati predbračne ugovore, što ne čudi jer se procjenjuje da je mladenka nasljednica njegova imetka od oko 1,34 milijarde funti. Glavna će djeveruša biti Brooklynova sestra Harper (9), a djeveri će mu biti braća Romeo (17) i Cruz (15).


- Svi su oduševljeni. Brooklyn je svoje roditelje, djeda i baka uvijek smatrao uzorima jer su oni sveukupno 70 godina u braku i to je ono što i on želi za sebe. David i Victoria su presretni jer imaju osjećaj da je konačno upoznao djevojku koja nije s njim zbog novca ili slave. Zapravo, u odnosu prema njezinu bogatstvu Brooklynovo je kikiriki - kaže za "The Sun" izvor blizak obitelji. Još se ne zna točan datum, ali vjenčanje će vjerojatno biti sljedećeg ljeta ili rane jeseni.


Mladoženjina majka Victoria dizajnirat jednu od vjenčanica koje će Nicola nositi na jednoj od dviju svadbi. Sretan se par navodno želi za stalno nastaniti u SAD-u i upravo traže kuću u Los Angelesu jer je Brooklyn, inače profesionalni fotograf, dobio niz ponuda za stažiranje.
Brooklyn je zaprosio Nicolu na proslavi 21. godišnjice braka svojih roditelja, i to prstenom vrijednim 250.000 funti koji je sam dizajnirao.


Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

Najčitanije iz rubrike