Osijek
DRUŠTVO NAŠA DJECA

“Neka odrastanje bude dječja igra”
Objavljeno 11. srpnja, 2020.
Društvo Naša djeca grada Osijeka ovoga je vikenda domaćin edukacije pripovjedača u sklopu projekta "Neka odrastanje bude dječja igra" u prostorijama DND-a Osijek, Trg baruna Trenka 3. Riječ je o projektu koji Savez društava "Naša djeca" Hrvatske u suradnji s tvrtkom Beiersdorf Hrvatska uspješno provodi već sedmu godinu s aktivnostima namijenjenim važnosti igre za dječji razvoj.

Ovogodišnji projekt tematski se veže na pripovijedanje, aktivnost koja je u fokusu projekta posljednje četiri godine s programom pod nazivom Bajkaonica. Sa željom da se tema pripovijedanja proširi na djecu koja dosad nisu bila uključena u projekt "Neka odrastanje bude dječja igra", ove godine će se uključiti pet novih društava Naša djeca s područja Slavonije, a to su DND-ovi Belišće, Donji Miholjac, Pleternica, Požega i Osijek. "Petnaestak volontera pripovjedača će kroz edukaciju usvojiti nova znanja i vještine čime će u daljnjem radu s djecom moći provoditi kvalitetnije programe, a pet novih društava dobit će opremu za provođenje aktivnosti Bajkaonice. Riječ je o mobilnim kutićima za pripovijedanje", poručuje predsjednica Društva Naša djeca grada Osijeka Jasna Komendanović.

Ovogodišnja edukacija održat će se u Osijeku ovog vikenda, uz potporu partnera NIVEA, domaćina Društva Naša djeca Osijek i njihove predsjednice Jasne Komendanović.

Edukaciju će voditi Dijana Zorić, suosnivačica “Laboratorija zabave” i suorganizatorica “STORYinga”, međunarodnog festivala pričanja priča.
I. Solar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike