Regija
LOKALNA RAZVOJNA AGENCIJA POŽEGA

Besplatne radionice o energetskoj obnovi obiteljskih kuća
Objavljeno 10. srpnja, 2020.

POŽEGA LORA, Javna ustanova Lokalna razvojna agencija Požega, organizirat će informativne radionice kako bi svim zainteresiranim sugrađanima pomogla u postupku prijave na javni poziv za subvencioniranje energetske obnove obiteljskih kuća.

“Ovo je projekt koji su naši sugrađani dugo očekivali, jer u više navrata pokazao se kao vrlo dobar. Naša LORA je zato ovdje i namjera nam je pomoći svim sugrađanima koji se žele prijaviti na poziv za sufinanciranje energetske obnove. Pozivam naše sugrađane da se prijave na besplatne radionice kako bi se što kvalitetnije prijavili na natječaj,” poručio je gradonačelnik Darko Puljašić. Sa zaprimanjem prijava Fond započinje 1. rujna 2020. godine.

„Organiziramo informativne radionice, kroz koje ćemo građanima prezentirati sam poziv, informacije vezane uz financiranje i potrebnu dokumentaciju te dogovoriti na sve upite građana. Radionice su besplatne i mogu sudjelovati svi zainteresirani građani,” rekla je ravnateljica agencije Andreja Menđel,  na konferenciji za novinare.

S obzirom na trenutnu nepovoljnu epidemiološku situaciju, broj sudionika na radionicama bit će ograničen na 15, a broj radionica ovisit će o broju zainteresiranih građana. Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na broj telefona 270-203 i na e-mail: lo-ra@pozega.hr do 17. srpnja.(B.S.T.)

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ORAHOVAČKO JEZERO POKAZUJE SVU SVOJU RASKOŠ

"Slavonsko more" prepuno

2

POMOĆ MLADIMA

Subvencionirat će im gradnju ili kupovinu kuća

3

RAZDVAJANJE OTPADA U VINKOVCIMA

Stiže 9200 kanti za plastiku i biootpad