Osijek
MEMORIJALNI TURNIR “BRANKO VEKIĆ”

Najprecizniji bili Darko Kajpl i Josip Dujak
Objavljeno 9. srpnja, 2020.
Udruga 106. brigade ZNG RH iz Osijeka i GSK Centar 1784, pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, organizirali su 2. Memorijalni turnir u streljaštvu "Branko Vekić" na strelištu Pampas. S obzirom na epidemiološko stanje, kaže predsjednik Udruge 106. brigade Ivan Bekavac, sudjelovali su timovi GSK-a Centar 1784, Udruge 106. brigade ZNG RH Osijek i Udruge 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod.

U disciplini vojnička puška prvi je Darko Kajpl, drugi Željko Milas, a treći Robert Šandorka (svi članovi Udruge 106. brigade). Slijede Josip Dujak, Ivica Antolić, Ivan Varga, Vlado Cvančić, Ivan Begović i Elvis Vujević.

U disciplini poluautomatska puška 7,62 najbolji je Josip Dujak, a slijede Željko Milas i Ivan Varga te Robert Šandorka, Darko Kajpl, Ivica Antolić i Ivan Begović. U obje konkurencije ekipno je prva bila Udruga 106. brigade.

- Satnik Branko Vekić bio je pripadnik 106. brigade, dugogodišnji natjecatelj i predsjednik Gradskog streljačkog kluba Centar 1784. Natjecao se u disciplini vojnička puška 7,9 i postizao zavidne rezultate, između ostalog, bio je i prvak Hrvatske. Nažalost, preminuo je 2008. U znak sjećanja na njegov rad u HV-u i rezultate u streljaštvu organizirali smo ovaj turnir - kaže dopredsjednik Udruge 106. brigade Dubravko Pancić.
D. Pejić
Možda ste propustili...

KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE OVOG TJEDNA

Slijedi nam nekoliko dana kiše i ugodnog osvježenja

OSJEČANI, UPALITE SVOJ BALKON JER GUŽVA JE OFF

Virtualna Osječka ljetna noć

ZZJZ OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

Na svim kupalištima voda je čista

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana