Osijek
VREMENSKA PROGNOZA ZA SLJEDEĆIH TJEDAN DANA

Sunčano i toplo, uz tek kratkotrajnu kišu u subotu
Objavljeno 9. srpnja, 2020.
Temperature potpuno u skladu s godišnjim dobom i lijepi sunčani dani, sudeći prema prognozama, očekuju nas i u sljedećih tjedan dana. Stoga, ako ste planirali vikend na otvorenome, ne morate strahovati od pogoršanja vremena, pa čak ni od pravih ljetnih sparina koje su nas pratile proteklih dana.

Konkretno, danas te za vikend prognostičari najavljuju jednostavnu formulu za uživanje u ljetu uz sunce i visoke temperature, no koje ipak, za razliku od ovih sadašnjih, ne bi trebale prelaziti 30 stupnjeva. U večernjim satima u subotu ipak bi moglo doći do vrlo kratkog osvježenja i naoblake koja će trajati sve do nedjelje poslijepodne. Od ponedjeljka ponovno će biti uglavnom sunčano uz pokoji razvoj naoblake, a prema prognostičkim kartama neće biti kiše do kraja tjedna.

Valja naglasiti da će noći uglavnom još biti svježe i temperatura će se spustiti do 15-ak Celzijevih stupnjeva. Kad su u pitanju dnevne temperature, neće se podizati više od 25 stupnjeva, pa će tako sljedeći dani, možemo to tako reći, ići naruku i ljubiteljima sunca, ali i onima koji ne vole previsoke temperature. M. Mihelić
Možda ste propustili...

GRADSKA I SVEUČILIŠNA KNJIŽNICA OSIJEK

Radionica o projektu Digitalni građanin

ŠTEDE NA UGRADNJI UREĐAJA NA ŠTETU DRUGIH

Loše postavljene klime uništavaju nove fasade

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana