TvObzor
NOVA TV: FINALNI TJEDAN "AZRE"

Posljednja epizoda najgledanije strane serije u Hrvatskoj
Objavljeno 10. srpnja, 2020.
Svaku epizodu serije u prosjeku je pratilo oko pola milijuna gledatelja te je serija ostvarila 34,5 posto udjela u gledanosti

Turska hit-serija “Azra” od samog početka emitiranja privukla je velik broj gledatelja uz male ekrane, a sada ulazi u svoj finalni tjedan. Svaku epizodu serije u prosjeku je pratilo oko pola milijuna gledatelja te je serija ostvarila 34,5 posto udjela u gledanosti. U slotu emitiranja uz omiljene likove, drame i intrige bilo je dvostruko više gledatelja nego kod prvog konkurenta te trostruko više nego kod drugog konkurenta. “Azra” je ujedno i najgledanija strana serija u Hrvatskoj ove godine.

Posljednja epizoda serije “Azra” o zlatnoj djevojci čiji se svijet sruši smrću oca i bogatom zavodniku koji bahatost zamijeni ljubavlju prema njoj emitirat će se u četvrtak, 16. srpnja, na Novoj TV. Posljednjih mjeseci iz dana u dan serija je plijenila pozornost gledatelja pred malim ekranima zbog vrhunski izvedenih dramatičnih preokreta, dubokih emotivnih odnosa među likovima te odlične razrade suprotstavljanja dobra i zla.

U posljednjem tjednu emitiranja ne propustite doznati kako će se odviti napeta situacija s Azrinom teškom bolešću od koje je umrla i njezina majka. Do samog kraja finalne epizode liječnici će se boriti za Azrin život, no hoće li u tome uspjeti i hoće li njezina i Dženkova ljubav imati sretan kraj ili će bolest ipak biti jača? Sumru, koja je Azrinoj i Dženkovoj ljubavi cijelo vrijeme stajala na putu, dat će sve od sebe da bi dokazala svoju nevinost i izašla iz zatvora, ali pravda i njoj donosi neka iznenađenja.

Posljednju epizodu serije “Azra” ne propustite u četvrtak, 16. srpnja, na Novoj TV.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

NA KANALU VIASAT NATURE

Bolnica za slonove

BRIGITTE MACRON - FRANCUSKI ROMAN

Vladarica iz sjene?

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana