Dome slatki dome
UDOBNOST NA OTVORENOM

Vanjski prostor
Objavljeno 9. srpnja, 2020.
Ljeto je stiglo, pa otvoreni prostori – jednako gradski balkoni kao i prostrani zeleni vrtovi - mogu postati kutci za slobodno vrijeme i sanjarenje. Obiteljska okupljanja ili večere s bliskim prijateljima izuzetno su važni kako biste se osjećali dobro, a proizvodi iz Äpplarö kolekcije mogu vam pomoći da svojim gostima pružite sve potrebno. Kolekcija se sastoji od vrlo otpornih drvenih proizvoda za opremanje vanjskih prostora. Preklopni stol je odličan izbor za zabavu na otvorenom, a manji – i jednako tako sklopivi - lako će se uklopiti na vaš balkon. Ne zaboravite ni stolice: možete odabrati sklopive i uštedjeti prostor ili one s naslonima za ruke za dodatnu udobnost.

Upotpunite dekor i dodajte malo ugode prostoru koristeći meke jastuke. Savršeno će se uklopiti te pomoći da uživate u udobnosti tijekom druženja. Dolaze u različitim oblicima i veličinama, a izuzetno ih je lako održavati. Druga sjajna opcija je jastuk za sjedište i naslon izrađen od recikliranih PET boca i obojen na održiviji način, zbog čega i njegova boja duže traje na suncu.

Ikea asortiman Havsten uključuje sofe i fotelje dizajnirane da se osjećate kao da sjedite u dnevnoj sobi na otvorenom. Ti komadi su također vrlo izdržljivi, a njihova neutralna baza omogućava da ih lako reorganizirate prema svojim potrebama i željama, dok duboka sjedala opremljena mekim jastucima nude udobnost oblaka. Bez obzira na to u kojem stilu želite urediti i na koji način preurediti svoj dom u idealno ljetno odmorište, ne zaboravite na ergonomiju, jer ona je možda i najvažniji saveznik vašeg prostora i vaše ukupne dobrobiti. J.Kn.
Možda ste propustili...

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

Najčitanije iz rubrike