Mozaik
TURISTIČKI TRENDOVI:

Pronašli smo najkrcatiju plažu u Hrvatskoj, a Slavonija je postala hit ljetna destinacija!
Objavljeno 7. srpnja, 2020.

Posljednjih tjedana moglo se čuti da je ljeto 2020. otkazano i da je pametnije distancirati se od gužvovitih plaža nego na njima držat distancu, ali upravo su se pojavile ekskluzivne informacije o najkrcatijoj plaži sezone na Jadranu na kojoj su apsolutno svi zaštićeni od bilo kakve opasnosti!

 

Naime, kultni dalmatinski brend Pipi nije mogao prihvatiti da itko u Hrvatskoj bude uskraćen za more, pijesak i zvukove plaže i odlučio je da ljeto 2020. uopće nije dovedeno u pitanje! Ako pitate Pipi, lito je tamo di si ti i nije bitno mrsi li ti kosu morski povjetarac ili ventilator, toćaš li noge u moru ili lavoru i sunčaš li se na plaži ili na balkonu.

 

Pipi se pobrinuo za sve kojima ovog ljeta Dalmacija ipak malo previše nedostaje pretvorivši cijelu Hrvatsku u ogromnu pješčanu plažu! Već je skoro 1000 ljudi ostavilo svoj ručnik na Pipi plaži i bezbrižno uživa u čarima ljeta. Ako hoćeš i ti biti dio trenutno najjačeg turističkog odredišta, samo klikni ovdje i zauzmi svoje mjesto na plaži, a uz malo sreće Pipi će ti omogućiti da dobiješ esencijalni #bolimePipi Lito 2020 paket aranžman koji će ti nadoknaditi one jadranske gušte za sva osjetila.

 

Svi koji su ostavili svoj ručnik na Pipi plaži svakog tjedna mogu osvojiti paket koji sadrži baš sve da bi se osjećali kao u Dalmaciji. Iz Pipija tvrde da je upravo ovaj paket nešto najbliže teleportaciji s kontinenta na obalu. Sve što treba učiniti je pratiti upute, a morska sol, pekmez za sunčanje, pijesak s plaže i ostali sastojci učinit će da nećete znati jeste li u Osijeku, Požegi, Vukovaru ili na Rabu, u Vodicama ili u Makarskoj.

Iako se iz Pipija još nisu očitovali hoće li urgirati da se pjesma “Dalmacija u mom oku” preimenuje u “Dalmacija u mom Iloku”, sudeći prema oznakama na Pipi ljetnoj karti, Slavonija je ove godine postala ljetna hit destinacija.

 

Zato nema brige. Nebitno zuje li oko tebe komarci ili cvrče cvrčci, ove je godine lito tamo di si ti. I boli te Pipi. (promo)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

21. TAMBURAŠKI MEMORIJAL HRVOJA MAJIĆA

Uspomene na čovjeka koji je bio duša grada Vinkovaca

2

"TEŠKO JE"

Neno Belan u reggae-ritmu

3

68. ZAGREBAČKI FESTIVAL

Pobijedio Matija Cvek sa
svojom pjesmom “Ptice”