Sport
IVICA KULEŠEVIĆ IGRAČIMA:

Ostanimo skromni, nemojmo biti pametnjakovići i izgurajmo ovo do kraja
Objavljeno 6. srpnja, 2020.
Orilo se "Grad na Dravi danas slavi" i "Inati se Slavonijo" u poljudskoj svlačionici gdje su bili nogometaši Osijeka. Dobro raspoloženi svi odreda, Ivica Kulešević odmah nakon susreta želio je uputiti riječi svojim igračima.


- Dečki, od srca Vam čestitam svima. Idemo sada biti skromni i ne biti pametnjakovići. Idemo ovo izgurati do kraja. Ovo je naše i ne može nam nitko uzeti ono što nam pripada, poručio je igračima Kulešević zakazavši prvi trening za srijedu prijepodne.


Kulešević je nakon susreta primao čestitke.


- Bio je ovo treći derbi u nizu. Bolje smo otvorili utakmicu i imali više izrazitih prilika. Iznimno sam ponosan na naše igrače koliko su želje i truda uložili u utakmicu.


Osijek je limitirao suparnika bez obzira što su u Splitu nastupili bez petorice standardnih igrača.


- Nije bilo kapetana Škorića. Jugović nam se ozlijedio dan ranije na treningu, Mance je ispao, fali nam Laszlo, Grezda i Šorša još duže. Puno radimo, treniramo, doslovce se bacamo na glavu za svaki pedalj terena.


Uoči utakmice Kulešević je poručio igračima da moraju pokazati viši nivo. Kako su zreli za velike stvari.


- Ovu utakmicu bih okarakterizirao da se podižemo na sljedeći level. Mi smo to i napravili. Momčadska igra i trudi i zalaganje uz fenomenalne pojedince je urodilo plodom.


Nije zaboravio Kohortu.
- Hvala navijačima. Ne bi bez njih imalo smisla. Čestitam i njima što su došli nam pomoći. Sigurno zajedno možemo do uspjeha, rekao je Kulešević.


Krešimir Lacković
Možda ste propustili...

DANI MAČEVANJA U GRADSKOM VRTU

Jako društvo, 400-tinjak nastupa i nova maskota

UZALUD ŠTO PUNO ZABIJAŠ KAD I PUNO PRIMAŠ

Osječka obrana je kao švicarski sir

POBJEDOM ČESTITATI NAVIJAČIMA ROĐENDAN

Napokon smo uhvatili zamah i naravno da ne mislimo sad stati

Najčitanije iz rubrike