Regija
SPORAZUM GRADA I GDCK-A

Grad im pomaže u sanaciji krovišta
Objavljeno 5. srpnja, 2020.
VIROVITICA - Gradsko društvo Crvenog križa i Grad Virovitica potpisali su sporazum o osiguranju novca za obnovu krovišta zgrade Crvenog križa. Zgrada je energetski obnovljena, no obnovom nije obuhvaćeno krovište. Ono je dotrajalo i prokišnjava te je Grad reagirao na zamolbu Crvenog križa i prijavio projekt obnove krovišta Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU u procijenjenoj vrijednosti od 250.000 kuna.

Ravnateljica Crvenog križa Željka Grahovac gradonačelniku Ivici Kirinu u znak zahvalnosti uručila je monografiju objavljenu u povodu 120. godišnjice djelovanja GDCK-a Virovitica.

– U nedavno završenoj energetskoj obnovj zgrade GDCK-a Virovitica ugrađeni su plastični krovni prozori. Budući da energetskom obnovom nije obuhvaćena zamjena krovišta, a GDCK nije prihvatljiv prijavitelj za nedavno raspisan natječaj jer ima status udruge, obratili smo se Gradu Virovitici s molbom za pomoć u financiranju sanacije krovišta. Grad nam je izišao u susret i pronašao način da nam financijski pomogne i od srca mu zahvaljujemo - rekla je Grahovac. V.G.
Možda ste propustili...

U BELIŠĆANSKOJ KNJIŽNICI

Nova kreativna radionica za djecu

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

Najčitanije iz rubrike