Sport
NK ČEPIN SE OPET NADA MJESTU PRI VRHU TREĆE HNL "ISTOK"

Ivan Gelo i Mato Grgić otišli iz Čepina, pokraj Uljare je stigla petorka
Objavljeno 3. srpnja, 2020.

Nakon što su epidemiološke službe dopustile igranje i utakmice, nogometaši Čepina sparirali su Osijeku i slavonskobrodskoj Marsoniji, ali bilo je to samo kako bi momčad nakon duže prisilne stanke "osjetila" travnjak i koliko-toliko ostala u formi.


No stanka, prisilna i ona redovita između dva prvenstva, završila je i Čepinčani su ponovno na okupu. Trener Igor Toth okupio je "zelene" na igralištu kraj Uljare i počele su pripreme za sljedeću sezonu u Trećoj HNL "Istok", u kojoj su Čepinčani već nekoliko godina stanovnici gornjeg dijela tablice.


Čepin u sljedeću sezonu ulazi s identičnim rukovodstvom i stručnim stožerom kao i prošle sezone kojem se na ljetnoj prozivci odazvalo pet novaka. Kanadski blizanci Steven i Thomas Janjiček došli su iz Bobote, Zebec i Ante Jurić iz Akademije "Krpan&Babić" te Josip Kraljević iz Darde. Kraljević je došao, a u toga baranjskog četvrtoligaša istodobno je otišao Mato Grgić, dok se Ivan Gelo vratio u redove Višnjevca. Pokraj Uljare se vjeruje da je time lista ovoljetnih odlazaka zaključena, a ona s dolascima je još otvorena i Toth, kao i vodstvo kluba, vjeruju kako će u Čepin doći igrači koji bi u sljedećem prvenstvu bili pojačanje za momčad.


To su u pozdravnom govoru rekli predsjednik Ivan Žeravica i sportski direktor Ivica Beraković istaknuvši ambiciju opetovanog plasmana pri vrhu slavonsko-baranjskog trećeligaškog redoslijeda te dobrih igara na travnjaku. Za što će već šestu sezonu biti zadužen đakovački stručnjak Toth, kojem će i nadalje najbliži suradnici biti Mario Vratović i Vedran Mutić. Izostanak s prvog okupljanja kojim su službeno započele pripreme opravdali su Filip Bungić i Luka Dragojević dok su se, uz pet spomenutih novaka, u čepinskoj svlačionici našla i dobro poznata lica iz protekle sezone: Jakovljević, Bombini, J. i S. Bilobrk, P. Grgić, Z. Bungić, Gregić, Krstanović, Brlić, Pedić, Batarilo-Ćerdić, Goluža, Pandžić, Mišković, Leutar i Bede.
Toth i suradnici će s momčadi pripremne aktivnosti obavljati na ŠRC-u "Čepin", gdje je već dogovorena i jedna pripremna utakmica. U subotu, od 18 sati, "zeleni" će ugostiti novopečeni četvrtoligaš iz Grabovca.


Dražen Lekšan
Čepin je prošlo, prekinuto prvenstvo završio na trećem mjestu tablice Treće HNL "Istok"
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike