Sport
TURNIR TRI KORNERA PENAL

Seniori će večeras igrati prve susrete u nokaut-fazi turnira
Objavljeno 3. srpnja, 2020.
Večeras na 17. malonogometnom turniru Tri kornera penal počinje ono pravo - nokaut-faza. Istina, kod mlađih kategorija već su odigrane neke utakmice na ispadanje, ali fokus gledatelja uvijek na seniorskom i veteranskom dijelu natjecanja. Veterani još nisu završili grupnu fazu, ali seniori jesu pa će današnji program donijeti četiri susreta šesnaestine finala od kojih bi najzanimljiviji trebao biti onaj između Općine Darda i Caffe 5 Gravije. U susretima koji su igrani u srijedu navečer donosile su se neke odluke o konačnom plasmanu po skupinama u seniorskoj konkurenciji. Tako je Sygma u izravnom okršaju s Caffe 5 Gravijom pobjedom od 2:0 osvojila drugo mjesto u skupini G. U posljednjem susretu skupine F Lipov hlad i Projektantski ured Energis podijelili su bodove (1:1), čemu se najviše radovala momčad Caffe bar Exclusive jer je zbog toga osvojila prvo mjesto, Energis je drugi, a Lipov hlad je u nokaut-fazu prošao kao treći. U veteranskoj konkurenciji odigrana su dva različita susreta. Rossoneri su se poigrali s Prvim hrvatskim pivom svladavši ga sa 7:2, a velika se borba vodila u susretu Auto Baranja Skripta - Caffe 5 Gravia. Utakmica je bila vrlo zanimljiva, donijela je šest pogodaka, ali ne i pobjednika jer je završilo 3:3, čime se situacija u borbi za prvo mjesto skupine B dodatno zaoštrila, a odluka će pasti u posljednjem kolu.
U pet susreta mlađih uzrasta pobjednici u četiri od njih suparniku nisu dopustili postizanje pogotka. Najuvjerljiviju pobjedu postigli su limači Donjeg grada nad Mursom (4:0), dok je druga utakmica u toj kategoriji završila pobjedom Olimpije Next car nad Elektrom (2:0). Elektra nije imala sreće ni u kategoriji početnika jer ju je tamo svladao Perfect team s 3:0, dok je utakmica mlađih pionira između momčadi Lege i Caffe bar Pinocchio završila bez pogodaka. D.Keler
REZULTATI
l LIMAČI

Mursa - Donji grad 0:4

Olimpija Next car - Elektra 2:0

l POČETNICI

Perfect team - Elektra 3:0

l MLAĐI PIONIRI

Lege - Caffe bar Pinocchio 0:0

l STARIJI PIONIRI

Caffe bar Onyx Čepin - Mursa 3:2

l VETERANI

Rossoneri - Prvo hrvatsko pivo 7:2

Caffe 5 Gravia - Auto Baranja Skripta 3:3

l SENIORI

Caffe 5 Gravia - Sygma 0:2

Lipov hlad - Projektantski ured Energis 1:1
VEČERAS NA TRI KORNERA PENAL
17.30: La Gondola - Pekarnica Uvijek friško Čepin, 17.55: Perfect team - Osječki taxi (početnici), 18.20: MNK Darda - Olimpija DGO (mlađi pioniri, četvrtfinale), 18.45: Mursa - Salon za uljepšavanje Nicole (stariji pioniri, osmina finala), 19.10: Limunčići - MNK Stara Moša, 19.45: Auto Baranja Skripta - Instos (veterani), 20.20: Lipov hlad - RBDM Višnjevac, 20.55: Lovački rog - Sygma, 21.30: Općina Darda - Caffe 5 Gravia, 22.05: Projektantski ured Energis - Tempo (seniori 1/16 finala)
Najčitanije iz rubrike