TvObzor
MOVIE GENERATION TV: ODJEDNOM SVEĆENIK

Premijera nove humoristične serije o mladom i domišljatom prevarantu
Objavljeno 3. srpnja, 2020.

Zabavna i duhovita humoristična serija “Odjednom svećenik” priča je o mladom i domišljatom prevarantu. Dvije godine zaredom nominirana je za najbolju komediju u Njemačkoj, a izvrsnim prijmom kod gledatelja osigurala si je dodatne dvije sezone. Serija je na domaćem terenu doživjela neočekivani uspjeh uz pomoć svježe i perspektivne glumačke ekipe.

Seriju je obilježilo novo karizmatično lice Daniela Donskoya koji šalama, izrazima lica i gestikulacijom okreće naglavačke sve u crkvenoj zajednici. Zgodan, šarmantan, pristojan i multitalentiran, “Sankt Maik” istovremeno je smiješan i uzbudljiv. Teme kojima se bavi pakira na vrlo šaljiv način, donoseći obilje promišljenog humora koji zadire i u vrlo ozbiljne aspekte života. Ova dramedy serija donosi puno smijeha i idealna je za dobru obiteljsku zabavu starijima od 12 godina. Bježeći od ruke zakona, glavni junak Maik traži načine vraćanja duga opasnom vođi bande s kojim su on i brat sklopili ne baš dobar posao. Kako bi pribavio novac koji duguju, potkrada putnike u vlaku prerušen u konduktera. Spletom okolnosti koje su završile loše za jednog svećenika, preodijeva se u njegovu odoru i odmah izlazi iz vlaka. U malenom gradiću spremno ga dočekuju, baš kako priliči dočekati novog župnika koji svaki čas treba stići. Maik se odlično snalazi u novoj situaciji; kao župnik aktivno sudjeluje u životu zajednice, probleme rješava na pomalo nekonvencionalan način i kuje razne planove koji uredno propadaju zbog niza nesretnih okolnosti. Niz izazova koji se stavljaju pred svećenika koji to zapravo nije dovodi do vrlo zabavne radnje kroz svih deset epizoda prve sezone serije. Daniel Donskoy, Vincent Krüger, Bettina Burchard odlični su u glavnim ulogama, a njemački RTL GROUP izuzetno je zadovoljan rezultatima i rastom gledanosti upravo zbog ove serije koju potpisuju zajedno s UFA Production.

”Odjednom svećenik” premijerno se prikazuje 9. srpnja u 20.30, a moći će se pratiti četvrtkom i petkom u isto vrijeme na filmskom kanalu Movie Generation TV.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike