Tehno
SONY PREDSTAVIO NOVE EXTRA BASS BEŽIČNE ZVUČNIKE

Uživajte u dubokim, prodornim zvucima basa gdje god se nalazili
Objavljeno 3. srpnja, 2020.
Uživajte u dubokim, prodornim zvucima basa gdje god se nalazili, s najnovijim bežičnim zvučnicima. EXTRA BASS zvuk na XB wireless liniji zvučnika postignut je zahvaljujući Sonyjevoj renomiranoj audiotehnologiji.


Sonyjeva novorazvijena X-Balanced zvučna jedinica postiže visoku kvalitetu zvuka i snažan pritisak za bogatije, dublje i ugodnije iskustvo slušanja. Poseban, nekružni oblik maksimizira područje dijafragme zvučnika jačajući pritisak zvuka za još prodorniji bas. Također, snižava pomicanje vozača uz održavanje iste razine zvučnog tlaka, što rezultira smanjenom distorzijom. Na primjer, razina zvučnog tlaka na XB33 povećala se za cca. 30 %, a stopa distorzije se smanjuje za cca. 25 % u odnosu na prethodni model (SRS-XB32).


Za razliku od uobičajene kružne dijafragme X-Balanced Speaker Unit u XB43 ima gotovo pravokutnu dijafragmu. Njegov dvosmjerni zvučni sustav kombinira woofer za niske do srednje frekvencije s namjenskim visokotoncem za frekvencije većeg raspona. Rezultati su snažan zvuk, dubok prodoran bas i izuzetna jasnoća glasa.


X-Balanced jedinica zvučnika u modelima XB33 i XB23 odlikuje se novorazvijenom nekružnom dijafragmom i dizajnom izvan središta. Ovaj novi dizajn maksimizira dijafragmu zvučnika, stvarajući više zvučnog pritiska te zadržava zvučnike kompaktnim u veličini. Režim LIVE SOUND oživljava vašu zabavu s trodimenzionalnim zvukom, kao da ste na koncertu uživo.


Novi modeli imaju IP67 ocjenu, tako da svoj zvučnik možete ponijeti na plažu, u šumu, pustinju, ili gdje god želite - nastavit će svirati bez obzira na to koliko je prašnjava površina. Zvučnici su čak otporni na slanu vodu, tako da se zabava može nastaviti i na moru! Zvučnici su prošli opsežno testiranje na udarce te zahvaljujući najnovijem izdržljivom dizajnu otpornom na udarce, mogu izdržati neizbježne udarce, padove i ogrebotine, odnosno svu štetu koja dolazi svakodnevnom uporabom. Sada ni najnespretnije nesreće više nisu problem, čak i ako vam padnu, zvučnici će i dalje raditi.


Dodajte atmosferu glazbenog festivala sa svježim dizajnom zvučnika koji sada sadrže višebojne linije, visokotonce i rasvjetu zvučnika. Koristite besplatnu aplikaciju "Fiestable" da biste iz svog pametnog telefona ponovno stvorili živahni klupski osjećaj.


Uz to, s novom Party Connect značajkom možete povezati do 100 kompatibilnih bežičnih zvučnika BLUETOOTH tehnologijom za sinkronizaciju glazbe i svjetla.


SRS-XB43 bit će dostupan od kolovoza 2020. u crnoj i plavoj boji, po PMC od 1789,80 kn., SRS-XB33 bit će dostupan od kolovoza 2020. u crnoj, plavoj, crvenoj i sivoj boji, po PMC od 1164,80 kn, a SRS-XB23 bit će dostupan od kolovoza 2020. u crnoj, plavoj, crvenoj, sivoj i zelenoj boji, po PMC od 928 kn.M.R.
Najčitanije iz rubrike