Tehno
SAMSUNG

Odyssey G9 - gejming monitor
Objavljeno 3. srpnja, 2020.
G9 predstavljen je na sajmu CES 2020 i priključuje se nedavno lansiranom G7 modelu, ovaj jedinstveni monitor u potpunosti je transformirao gejming iskustvo spajanjem elemenata kao što su zakrivljenost ekrana radi ugodnog gledanja, inovativne mogućnosti interakcije te savršena kvaliteta slike.


Premium performanse Odyssey serije potvrđene su i od strane TÜV Rheinland, vodeće međunarodne organizacije za certificiranje tehnoloških proizvoda. Organizacija je Odyssey monitore ocijenila kao najbolje gejming monitore zakrivljenosti od 1000R u industriji, dodijelivši im Eye Comfort certifikat za gejming iskustvo koje „najviše godi ljudskom oku“. Isto tako, inovativni dizajn Odyssey G9 na sajmu CES 2020 osvojio je nagradu za inovativnost u kategoriji kompjutorskih dodataka. Ovo je također i prvi monitor s certificiranom HDR10+ podrškom koja mu omogućava da igre i druge sadržaje prikazuje na najkvalitetniji način uz pomoć Quantum dot tehnologije i HDR1000 panela.


„Nakon nedavnog objavljivanja Odyssey G7 zakrivljenog gejming monitora, G9 sada se pridružuje seriji kao prvi dual QHD monitor sa zakrivljenošću od 1000R, učvršćujući poziciju tvrtke Samsung kao lidera na tržištu, koji uvodi inovacije do sada neviđenom brzinom. Samsung Odyssey G9 podiže gejming iskustvo na višu razinu, pružajući gejmerima određenu prednost u odnosu na konkurenciju”, rekao je Hyesung Ha, viši potpredsjednik Visual Display Businessa, Samsung Electronicsa.


Gejmeri sada mogu doživjeti izuzetnu responzivnost naredbi, uz najbolji Samsung gejming zaslon do sada. G9, sa svojih 49 inča prvi je Dual Quad High-Definition gejming monitor sa zakrivljenošću od 1000R. M.R.
Ovaj jedinstveni monitor u potpunosti je transformirao gejming iskustvo
Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike