Regija
GRAD SPORTA OPRAVDAO TITULU

Belišćanskim košarkašima je uređeno igralište
Objavljeno 1. srpnja, 2020.
BELIŠĆE - Na radost sportaša, rekreativaca, djece i mladih, u utorak je u večernjim satima simbolično otvoreno novouređeno košarkaško igralište u sklopu sportskih terena u Belišću, na ulazu od Ulice Antuna Gustava Matoša.

Riječ je o projektu vrijednom više od 430.000 kuna koji je financirao Grad Belišće, a u sklopu kojeg je tijekom uređenja i obnove postavljeno 540 četvornih metara nove poliretanske podloge, nove table, obruči i mrežice te odrađeno iscrtavanje igrališta i obnova stupova, kao i završno uređenje i obnova vanjskog košarkaškog igrališta u Belišću. Gradonačelnik Belišća Dinko Burić najavio je kako je to samo prvi korak k velikom cilju – uređenju Sportskog centra u Belišću - gradu papira i sporta, s obzirom na to da se nakon otvorenja košarkaškog igrališta službeno otvaraju i novoizgrađene zapadne tribine NK Belišće. Najavljeno je i uređenje rukometnog igrališta, postavljanje umjetne trave za mali nogomet, postavljanje istočne tribine NK Belišće i uređenje atletske staze.

Ništa manje zadovoljan nije bio ni Zoran Uranjek, predsjednik Košarkaškog kluba Belišće, sportskog kolektiva koji je prošle godine proslavio 45. rođendan. Uranjek je, uz zahvalu Gradu, podsjetio i na podatak da je to bio jedan od prvih terena na kojem se u Belišću igrao basket.

Novi teren s prilagođenom podlogom prvi su isprobali mali košarkaši iz Škole košarke Valpovo i Belišće, mlađi kadeti, kadeti i seniori. L.A.
Možda ste propustili...

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

U BARANJU STIGLA JOŠ JEDNA NAGRADA

Baranjski bećarac je Simply the Best

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana