Dome slatki dome
DJEČJI NAMJEŠTAJ

Praktična i sigurna komoda za previjanje
Objavljeno 2. srpnja, 2020.
Komoda je iznimno praktičan komad namještaja, koji osim površine za previjanje djeteta donosi i praktičan prostor za pohranu

Zasigurno nema posebnijeg osjećaja u životu svakoga od nas od onoga kada saznamo da ćemo postati roditelji. Razdoblje u kojem iščekujemo dolazak naše bebe gotovo svi ćemo iskoristiti za opremanje svime potrebnim u djetetovu odrastanju. Krevetić, komoda za previjanje, kakav ormarić neki su od prvih elemenata koje kupujemo i koji će nam "novi" život, podređen djetetu, učiniti lakšim.

Ako se tek spremate biti roditelji i prvi put krećete u potragu za komodom za previjanje, krevetićem ili nekim drugim komadom dječjeg namještaja, vidjet ćete koliko je zapravo izbor velik. Za početak zadržat ćemo se na komodi za previjanje, prematalici, stolu za previjanje, kako se sve naziva taj komad namještaja. Trgovine, a posebice online shopovi, obiluju mnogobrojnim proizvodima upitne kvalitete i praktičnosti. U toj velikoj ponudi svoj izbor lako ćete suziti ako znate što želite za sebe i svoje dijete. Naš savjet je, ako vam naravno stambeni prostor to dopušta, kupite komodu za previjanje. Komoda je iznimno praktičan komad namještaja, koji osim površine za previjanje djeteta donosi i praktičan prostor za pohranu svih dječjih stvari, poput pelena, gaza, krema i ostalog. Iako će i komode s vratašcima ili policama također ponuditi prostor za spremanje, takve izvedbe nisu praktične i pregledne, posebice kada vam je dijete na vrhu komode i čeka na previjanje. Stoga je odabir komode s ladicama koje ćete lako otvoriti i uzeti što vam je potrebno svakako bolji izbor. Uvjereni smo da već s ova dva savjeta možete izbor itekako suziti. Treći je savjet ujedno i najvažniji – stabilnost. Komoda za previjanje mora biti visokokvalitetan proizvod izrađen masivno. U velikoj ponudi izabrali smo Satler LIP. Zaboravit ćete na male, uske i nepraktične komode jer komoda Sonja nudi veliku površinu s pregršt mjesta, bez straha da će iznenadni djetetov pokret za vas biti kao srčani mini napadaj. Komodu je moguće iskoristiti za spremanje dječjih igračaka, odjeće i drugih stvari, a postavu za previjanje moguće je ukloniti za sljedeću potrebu i novu bebu. Cijena od oko 2500 kuna čini se fer za ono što Satler LIP nudi.

Marin Režić
Stabilnost
Satler LIP je slovenska tvrtka koja se bavi proizvodnjom dječjeg namještaja, a među tim namještajem, dakako, i komode su za previjanje. Trenutno nude četiri modela, a mi smo se imali prilike upoznati s kvalitetama modela Sonja. Taj model, kao i sve ostale, krasi vrhunska kvaliteta izrade, postignuta uporabom masivne bukovine i MDF-a (medijapana). Zbog uporabe masiva komoda doslovno može pomesti sve druge modele u trgovinama glede kvalitete izrade i stabilnosti. Bilo kakvo uvijanje, ljuljanje ili njihanje možete zaboraviti.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike