Osijek
TURIZAM

Izmjerite reputaciju usluge
Objavljeno 1. srpnja, 2020.
Osječko-baranjska županija u ožujku je pristupila izradi Studije integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji Osječko-baranjske županije. Studiju sufinancira Ministarstvo turizma, a svrha je razviti standarde kvalitete za pružatelje usluga u turizmu. Tako bi se podigla i ojačala kvaliteta usluga u tom sektoru na području čitave županije.

Kako bi se identificirale posebnosti ove županije u početnim fazama izrade Studije, tijekom svibnja provedeno je “nulto mjerenje” na temelju online anketnom upitniku, putem čega su stanovnici i dionici u turizmu (s područja županije) izrazili svoje mišljenje o trenutačnom stanju i prilikama za budući razvoj turizma na području županije.

U okviru sljedećeg koraka pristupa se online mjerenju reputacije i analizi početnog stanja poslovanja i marketinga gospodarskih subjekata koji svoje usluge pružaju u sektoru turizma. Stoga iz Osječko-baranjske županije pozivaju vlasnike gospodarskih subjekata koji se bave turizmom (hoteli, moteli, hosteli, privatni smještaj, restorani i drugi ugostiteljski objekti, turističke agencije, suvenirnice, OPG-ovi, wellness centri...), da se uključe u proces “mjerenja” i “analize” svojih subjekata. Uvjet je da su prisutni na minimalno jednoj online platformi.

Online mjerenju reputacije i analiza početnog stanja poslovanja i marketinga gospodarskih subjekata provodit će se tijekom lipnja. Za potrebe izrade analize, na lokaciju svakog od javnim pozivom odabranog gospodarskog subjekta izići će odabrani konzultant kako bi se prikupili svi potrebni podatci.

Sudjelovanje je besplatno, a odabrani će gospodarski subjekti povratno biti obaviješteni putem elektroničke pošte. Odabranim će gospodarskim subjektima individualni izvještaj službenog auditora o provedenom mjerenju online reputacije i analiza početnog stanja poslovanja i marketinga biti dostavljen na adresu elektroničke pošte. Prijave su otvorene do 28. lipnja, a sve su informacije dostupne na mrežnim stranicama Osječko-baranjske županije. D. Kuštro
Možda ste propustili...

VLASTA RAMLJAK GOŠĆA SUSRETA UGODE

Najviše od svega volim teatar, on mi život znači

PLANINARSKO DRUŠTVO ZANATLIJA

Ponovno na Podunavski pješački put u nedjelju

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

Najčitanije iz rubrike