Regija
MINISTAR MARKO PAVIĆ:

Našice iznimno uspješne u povlačenju EU sredstava
Objavljeno 30. lipnja, 2020.

Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić i i ravnatelj Središnje agencije za financiranje Tomislav Petric posjetili su Našice te su u Gradskoj upravi održali sastanak s gradonačelnikom Josipom Miletićem, dogradonačelnikom Hrvojem Šimićem i pročelnicima.

„Zadovoljstvo mi je da se u Našicama provodi nekoliko značajnih projekata sufinanciranih sredstvima Europske unije u iznosu višem od 500 milijuna kuna. Samo u projekt obnove dvorca Pejačević, kao jedan od značajnijih, uloženo je 100 milijuna kuna. Došli smo gradonačelniku i gradskoj upravi prezentirati buduće investicijsko razdoblje, a poznato je da će Hrvatskoj biti dostupno približno 21,5 milijardi eura, što je dvostruko više nego do sada. Projekt „Slavonija, Baranja i Srijem” ide dalje u novom razdoblju, a zanima nas i priprema novih projekata na području grada Našica. Ovo gradsko vodstvo zavrijeđuje čestitke zbog uspješnog povlačenja europskih sredstava, rekao je ministar Pavić.

Gradonačelnik Miletić zahvalio je na potpori Vladi RH te iskazao vjeru u uspješan nastavak postojećih, ali i projekata koji su u pripremi. I.Čosić

Možda ste propustili...

POSAO ZA 60 RADNIH DANA

Golinci dobivaju LED javnu rasvjetu

JOŠ JEDNA ŽELJA MJEŠTANA VALPOVŠTINE POSTALA JE REALNOST

Novi most preko Vučice i novo raskrižje

Najčitanije iz rubrike