Mozaik
HRVATSKA JE DOBILA NOVI BOY BEND

Djevojke već prate Elixir na društvenim mrežama
Objavljeno 30. lipnja, 2020.

Dugo Hrvatska nije imala boy bend, no i tome je došao kraj. Stigla je grupa Elixir, i od sada će glazbena scena biti bogatija za još jedan zabavni bend. Ipak, ovaj je bend nešto drukčiji od klasičnih boy bendova. Naime, iako u takvim bendovima često svi članovi pjevaju, u ovom slučaju oni su sastavljeni kao klasičan bend, a epitet boy benda dobili su zato što su već sada omiljeni među brojnim djevojkama. Dečki su svi u dvadesetima i mnogi im predviđaju sjajnu glazbenu karijeru. Grupa Elixir odabrala je put zabavne glazbe jer smatraju kako domaću zabavnu glazbu treba vratiti na tron.



„Ovo je naš prvi singl i njime tek otvaramo jedno poglavlje. Glazbu ćemo razvijati i sigurni smo kako ćemo se potpuno oblikovati kroz nekoliko singlova kada vidimo kako publika reagira na nas, no svakako ćemo biti najbliži zabavnoj glazbi. Želimo biti dio najvećih zabava.Neka naša glazba bude motiv za radost“, kazao je Marko Petaj, pjevač grupe.

Uz Marka tu su još i Tomislav Ričko kao gitarist, Josip Pribolšan kao bubnjar, Karlo Zaplatić kao basist te Jan Pukljak kao klavijaturist, a svi oni dolaze iz okolice Zaboka. Pjesma „Teško te zaboravljam“ stigla je iz pera Marija Regelje, poznatog pjevača Ljubavnika, koji u posljednje vrijeme sve više piše i za druge izvođače. Spot je sniman u Zadru i na otoku Viru, a sve pod redateljskom palicom Matije Škalića. T.K.

Možda ste propustili...

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

U SUSRET PREMIJERI FILMA

Spot Kultur Shocka

Najčitanije iz rubrike