Sport
MALONOGOMETNI TURNIR TRI KORNERA PENAL

Na Zelenom polju baš se zahuktalo, ali korona opet prijeti i moguća je odgoda
Objavljeno 29. lipnja, 2020.
Grupna faza 17. malonogometnog turnira Tri kornera penal polako ulazi u završnicu, pa momčadi pokušavaju zauzeti što bolje startne pozicije za dio turnira u kojem više neće imati pravo na pogrešku, jer će se igrati na ispadanje. Vikend je bio bogat utakmicama, a one najzanimljivije odigrane su sinoć kod seniora, u kojima su se sastali branitelj naslova DGO i Jug II, te Mursa V.B.K. - Kroko sport travel. U susretima koji su igrani u petak i subotu postignuti su uglavnom očekivani rezultati, a jedino iznenađenje dogodilo se u veteranskoj konkurenciji gdje je Instos svladao Caffe 5 Graviju (3:1). Zaustavljeni su i branitelji naslova Limunčići koji su bili prisiljeni spašavati remi protiv momčadi Bicikli Jakovčević, ali to nije iznenađenje, jer ta je momčad već ranije pokazala koliko je jaka i neugodna, čak i za favorite turnira. Inače, osim tog remija Bickli Jakvočević su još zabilježili i jednu visoku pobjedu nad Prvim hrvatskim pivom (8:2), pa će se do posljednjeg kola boriti za "jednicu", zajedno s Limunčićima, jer su to jedine neporažene momčadi skupine A. Seniorski program donio je visoku pobjedu Ravlić transa nad Amreican bar Dollarom te rutinski odrađene poslove Saponije u dvoboju s Lovačkim rogom, kao i Lukenda transporta protiv Zelenog polja. Najneizvjesniji bio je dvoboj Projektantskog ureda Energis i Caffe bara Exclusive, koji je završio bez pobjednika (2:2), a loš vikend Caffe 5 Gravije potvrdila je i seniorska momčad koja je poražena od Ferivi sporta. Treba još zabilježiti i pobjedu Knauf Cvitkušić izgradnje nad momčadi Pub Reds (4:2). Odigrano je i sedam susreta u mlađim uzrastima, gdje su se u natjecanje uključili i početnici. Utakmice odigrane u petak navečer mahom su bile neizvjesnije od onih iz subotnjeg programa.
Inače, turnir se sada nalazi pred novim izazovom, jer mu prijeti odgoda s obzirom na povećanje broja zaraženih ljudi koronavirusom u Osječko-baranjskoj županiji, ali se organizatori nadaju kako do toga ipak neće doći te da će natjecanje ipak uspjeti uspješno privesti kraju. D.Keler
REZULTATI
PETAK

Mlađi pioniri

Višnjevac 2020 - Mnk Darda 0:0

Caffe bar Pinocchio - Truck servis Buzina Vuka 1:1

NK Tomislav Livana- Olimpija DGO 0:2

Stariji pioniri

MB auto Tenja - Metalac 4:1

Veterani

Limunčići - Bicikli Jakovčević 2:2

Prvo hrvatsko pivo - Atletico Osijek 4:2

Lege - Caffe bar Porto Bricking 2:4

Seniori

Projektantski ured Energis - Caffe bar Exclusive 2:2

Saponia - Lovački rog 3:0

Lukenda transport - Zeleno polje 3:1

SUBOTA

Početnici

Perfect team - Olimp 1923 7:0

Mlađi pioniri

Višnjevac 2020 - Olimpija Auto servis Vuković 0:1

Truck servis Buzina Vuka - Olimpija DGO 4:0

Veterani

Prvo hrvatsko pivo - Bicikli jakovčević 2:8

Caffe 5 Gravia - Instos 1:3

Seniori

Ravlić trans - American bar Dollar 9:0

Caffe 5 Gravia - Ferivi 1:3

Pub Reds - Knauf Cvitkušić izgradnja 2:4
VEČERAS NA TRI KORNERA PENAL
18: Olimpija Next car - Donji grad, 18.25: Mursa - Elektra (limači), 18.50: Osječki taxi - Metalac, 19.15: La gondola - Carletto team (početnici), 19.40: Lege - Truck servis Buzna Vuka (mlađi pioniri), 20.05: American bar Dollar - MB auto Tenja (stariji pioniri), 20.30: MNK Stara Moša - Atletico Osijek, 21.05: Caffe 5 Gravia - Lege (veterani), 21.40: Tempo- RBDM Višnjevac (seniori)
Možda ste propustili...

SUSJEDI SE GADNO POSVAĐALI, VIDJET ĆE SE I NA SUDU

Krstanović: Ponaša se kao budala; Komak: Tužit ću ga

POBJEDOM ČESTITATI NAVIJAČIMA ROĐENDAN

Napokon smo uhvatili zamah i naravno da ne mislimo sad stati

Najčitanije iz rubrike