Regija
GRAD FINANCIRA RADNE MATERIJALE

Radne bilježnice i zbirke besplatne za našičke osnovce i u novoj školskoj godini
Objavljeno 27. lipnja, 2020.
NAŠICE - Gradonačelnik Josip Miletić i Tomislava Kuric, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Grada Našica, sastali su se s ravnateljicama osnovnih škola, Jasminkom Falamić, ravnateljicom OŠ Dore Pejačević Našice, Vlatkom Zahirović, ravnateljicom OŠ kralja Tomislava Našice, i Ljerkom Ćorković, ravnateljicom OŠ Ivana Brnjika Slovaka Jelisavac, kako bi ih izvijestili da će Grad Našice i ove godine financirati radne bilježnice i zbirke zadataka za sve osnovnoškolce s našičkog područja.

- I ove godine nabavit ćemo radne bilježnice za sve osnovnoškolce s područja našeg Grada. Predviđeni iznos je oko pola milijuna kuna, javnu nabavu ćemo provesti sad tijekom srpnja i kolovoza kako bi naše školarce tijekom rujna dočekale radne bilježnice zajedno s knjigama koje ćemo osigurati u suradnji s Vladom Republike Hrvatske - rekao je gradonačelnik Miletić. On je čestitao svim učenicima na uspjesima u ovoj školskoj godini i poželio im ugodan odmor u ovom ljetu kako bi mogli s novim snagama i napunjenim baterijama krenuti u novu školsku godinu.

Ljerka Ćorković, ravnateljica OŠ Ivana Brnjika Slovaka Jelisavac, zahvalila je Gradu Našicama u ime svih učenika i roditelja kojima je to vrlo važna pomoć.

- Zahvaljujem Gradu Našicama na financiranju drugih obrazovnih materijala, radnih bilježnica i zbirki zadataka učenicima naše škole, kojih s područja Našica imamo 120 - rekla je Ćorković. M.Ku.
Najčitanije iz rubrike