Mozaik
PSIHOMODO POP

Novi spot za singl “Banana”
Objavljeno 27. lipnja, 2020.
Psihomodo Pop predstavlja novi spot za "Bananu", peti singl s albuma "Digitalno nebo", koji je nedavno ovjenčan i Porinom za najbolji album rock-glazbe. Nakon već dobro poznatih hitova "Sve će biti u redu", "Ako želiš biti moja", "Déjà vu" i "Digitalno nebo", koje su vrlo brzo osvojile radijski eter, publiku i kritičare, Davor Gobac i Psihomodo Pop predstavljaju novi singl pun pozitivne energije kako bi spasili ljeto 2020. da ne bude totalni promašaj - banana.

Spot zanimljivom slikom prati atmosferu ove zabavne, osvježavajuće surf-punk ljetne pjesme. Tako dečki iz Psihomodo Popa na pravim daskama surfaju kroz realne prostore Zagreba i fikcijske pejzaže svoje mašte. U spotu, leteći iznad ikona glavnog grada, poput Hendrixova mosta ili crkve svetog Marka, Psihomodo Pop još jednom dokazuje lakoću kojom stvara glazbene uspješnice te nas podsjeća kako s njima, na krilima dobre energije, možemo zajahati i najveći val, najveći izazov poput onog s kojim se ovih dana suočavamo za vrijeme globalne pandemije. Za vizual spota koji odiše punokrvnim pop-artom zaslužan jer redatelj i animator Dalibor Barić.

"Banana" je zabavna rock-poslastica idealna za ljeto pred nama za koju se Gobac nada kako "neće bit totalna banana", a pjesmu je opisao u svom prepoznatljivom stilu: "Novi singl grupe Psihomodo Pop s aktualnog albuma Digitalno nebo zove se "Banana". To je u principu surferska pjesma napravljena na pankerski način. Jedna lijepa, brza i zabavna pjesma o friškom voću."J.Kn.
Vizualno atraktivni spotovi
Osim Porina u kategoriji najboljeg rock-albuma godine, Psihići su osvojili i Porin za najbolji videobroj za naslovnu pjesmu ‘’Digitalno nebo’’ u režiji Radislava Jovanova Gonza, “našeg Spielberga iz Novog Zagreba”, kako ga opisuje Gobac. Važnost predstavljanja vizualno atraktivnih spotova za svoje pjesme Psihomodo Pop nastavlja i s ovim spotom gdje su na maštovit i zabavan način dočarali atmosferu posljednje pjesme “Banana”.
Možda ste propustili...

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

Najčitanije iz rubrike