Sport
MALONOGOMETNI TURNIR TRI KORNERA PENAL

Večer bez iznenađenja, Kroko sport travel gazi dalje, preokret Darđana
Objavljeno 26. lipnja, 2020.

Četvrta večer 17. malonogometnog turnira Tri kornera penal ponudila je gledateljima devet utakmica u četiri kategorije.


Rezultatskih iznenađenja nije bilo jer su momčadi koje su bile favoriti na papiru bez većih problema ostvarile nove pobjede. Program su, po običaju, otvorile momčadi u mlađim dobnim kategorijama pa su na sceni prvo bili mlađi pioniri. Lege nisu imali milosti prema svojim vršnjacima iz Livane jer su im zatrpali mrežu s osam pogodaka ne primivši pri tome ni jedan. No zato je drugi ogled u toj kategoriji, između Olimpije AS Vuković i Murse, bio atipičan, jer je završio bez pogodaka, što se u mlađim uzrastima doista rijetko događa. U kategoriji starijih pionira odigran je jedan susret, u kojem je Građevinarstvo Hebron "upljepšalo" Salon za uljepšavanje Nicole s četiri pogotka u njegovoj mreži. U veteranskoj konkurenciji Lege nisu bili ni približno uspješni kao njihovi imenjaci u kategoriji mlađih pionira. Instos je bio bolji pobijedivši sa 4:1. Sigurni su bili i branitelji veteranskog naslova Limunčići, koji su od Prvog osječkog piva napravili radler svladavši ga sa 5:2, a daleko je najuzbudljivija bila treća utakmica te kategorije, u kojoj su Rossoneri i Bicikli Jakovčević podijelili bodove uz šest postignutih pogodaka (3:3). Slično je neizvjestan bio i seniroski susret Quart caffea i RDBM Višnjevca, u kojem također nije bilo pobjednika, ali je bilo uzbuđenja, jer je završio 2:2. Najuvjerljiviju pobjedu večeri postigla je momčad Kroko sport travel, koja spada u najuži krug favorita kada je u pitanju osvajanje turnira. Ona je sa 7:1 ispratila Pub Reds. Večer je zaključena utakmicom Općina Darda - Lovački rog. "Lovci" su na poluvremenu imali 1:0, ali u nastavku susreta nisu uspjeli izdržati pritisak Općine Darda, koja je trima pogodcima u drugih 15 minuta preokrenula rezultat i došla do prvih bodova.

Program u petak donosi novih deset susreta, nakon kojih će se već polako početi nazirati pozicije s kojih će koja momčad ući u nokaut-fazu turnira. D.Keler
REZULTATI
MLAĐI PIONIRI

Lege - NK Tomislav Livana 8:0

Olimpija AS Vuković - Mursa 0:0

STARIJI PIONIRI

Građevinarstvo Hebron - Salon za uljepšavanje Nicole 4:0

VETERANI

Lege - Instos 1:4

Limunčići - Prvo hrvatsko pivo 5:2

Rossoneri - Bicikli Jakovčević 3:3

SENIORI

Quart caffe - RDBM Višnjevac 2:2

Kroko sport travel - Pub Reds 7:1

Općina Darda - Lovački rog 3:1
PETAK NA TRI KORNERA PENAL
17.40: Višnjevac 2020 - MNK Darda, 18.05: Caffe bar Pinocchio - Truck servis Buzina Vuka, 18.30: NK Tomislav Livana - Olimpija DGO (mlađi pioniri), 18.55: CMB Auto Tenja - Metalac (stariji pioniri), 19.20: Projektantski ured Energis - Caffe bar Exclusive, 19.55: Saponia - Lovački rog (seniori), 20.30: Limunčići - Bicikli Jakovčević, 21.05: Prvo hrvatsko pivo - Atletico Osijek, 21.40: Lege - Caffe bar Porto Bricking (veterani), 22.15: Lukenda transport - Zeleno polje (seniori)
Možda ste propustili...

DERBI SUSRET PAKET24 PREMIJER LIGE ZA RUKOMETAŠE

Vori: NEXE je sad kao ranjeni lav, Vuja će već nešto smisliti

POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA ODBOJKAŠE

Mursaši nemaju namjeru večeras zaključiti sezonu

Najčitanije iz rubrike