Regija
DOBILI I SLUŽBENO PRIZNANJE

Belišćanski Maslačak je
najljepši vrtić u državi
Objavljeno 25. lipnja, 2020.

BELIŠĆE - U Dječjem vrtiću Maslačak održana je prigodna svečanost na kojoj je tom vrtiću i službeno uručeno priznanje portala Gradonačelnik.hr za najljepši dječji vrtić u Republici Hrvatskoj. Taj je izbor krajem prošle godine organizirao pomenuti portal, a u utrku za prestižnu titulu najljepšeg uključilo se čak 56 vrtića iz 42 grada iz cijele države, priopćeno je iz Grada Belišća.

Cilj izbora bio je na jednom mjestu okupiti i građanima predstaviti najljepše vrtiće u Hrvatskoj te promovirati ulaganja jedinica lokalne samouprave kojima su svojim najmlađim građanima osigurale najljepše i najugodnije vrtićke dane. Belišćanski Dječji vrtić Maslačak bio je uvjerljivi pobjednik izbora i ponosno je ponio titulu Najljepšeg gradskog vrtića 2019.

Svečanosti je nazočio gradonačelnik Belišća Dinko Burić sa zamjenicima. Burić je u svome obraćanju, ne skrivajući ponos zbog dodijeljenog priznanja, istaknuo kako im je svima ova nagrada poticaj za daljnji trud i rad te je zahvalio svima, a osobito upravi i djelatnicima Dječjeg vrtića, koji su svojim radom pridonijeli ovom uspjehu.

Vrijedno priznanje gradonačelniku Belišća uručio je predstavnik portala Gradonačelnik.hr Vjeran Stilinović. Tom je prigodom direktor tvrtke Baltazar didaktika, Ozren Štignjedec, ravnatelju belišćanskog vrtića Zdenku Glasovcu uručio i vrijednu edukativno-didaktičku opremu i igračke. L.A.

Možda ste propustili...

POTPISANO JE 37 UGOVORA

Za braniteljske udruge 32.300 €

SLAVONSKO-BARANJSKE POLJOPRIVREDNE POVRŠINE

Kiša je spasila usjeve, ali zbraja se šteta od divljači

IZLOŽBA U KNJIŽNICI U POVODU SVJETSKOG DANA UMJETNOSTI

Blackout poezija - radovi osnovnoškolaca

Najčitanije iz rubrike