Osijek
POSTAVLJANJE PLOČE

Od nedjelje Obilaznica 106. brigade
Objavljeno 26. lipnja, 2020.
Udrugu 106. brigade ZNG RH u sljedeće četiri godine vodit će Ivan Bekavac, koji je izabran za predsjedika na redovitoj izbornoj skupštini te udruge. Za dopredsjednika je izabran Dubravko Pancić, a za tajnika Damir Zrno.

Ivan Bekavac pozvao je članove na svečano otvorenje ploče kojom se Južna obilaznica preimenuje u Obilaznicu 106. brigade, a taj će se događaj obilježiti u nedjelju, 28. lipnja, kod spomenika Vrata slobode u Nemetinu s početkom u 9 sati.

- Vijeće grada Osijeka je 29. studenoga 2019. godine donijelo odluku i rješenje o imenovanju južne obilaznice u Obilaznica 106. brigade ZNG RH. Na svečanosti u Nemetinu bit će otkrivena obavijesna ploča preimenovanja Južne obilaznice grada Osijeka u Obilaznicu 106. brigade ZNG RH. Još jedna obavijesna ploča bit će postavljena iza odvojka s naplatnih kućica s autoceste A5 u smjeru prema gradu na Čvorištu Josipovac. Da podsjetim na povijest naše brigade, kroz koju je ukupno prošlo 12.006 branitelja, od kojih je 175 smrtno stradalih i 850 ranjenih. Njima je trajno posvećeno ime obilaznice i ova svečanost. Na Dan osnivanja osječke 106. brigade, 28. lipnja, obilježavamo i proslavljamo Dan osječkih branitelja i dragovoljaca DR u istom okviru - kaže Ivan Bekavac, predsjednik Udruge 106. brigade ZNG RH. D.P.
Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

Najčitanije iz rubrike