Sport
MALONOGOMETNI TURNIR TRI KORNERA PENAL

Seniori DGO-a sigurno
krenuli u obranu naslova
Objavljeno 24. lipnja, 2020.

Nakon dva dana odgoda zbog lošeg vremena nastavljen je 17. malonogometni turnir Tri kornera penal. U trećoj večeri odigrano je osam od planiranih deset susreta, a polovina od njih bile su utakmice mlađih uzrasta.

U kategoriji mlađih pionira bodove su upisali Lege i Caffe bar Pinocchio u relativno izvjesnim susretima. No zato su dvije utakmice starijih pionira bile vrlo neizvjesne i izjednačene i obje su završile istim ishodom, pobjedama American bar Dollara i Murse nad Čardom kod Baranjca i Print studiom s 1:0. Kod veterana se igralo u skupini B, a dva odigrana susreta bila su posve različita. Semper Paratus nije mogao parirati Auto Baranja Skirpti koja je došla do lagane pobjede sa 6:1 u kojoj je posebno raspoložen bio Alen Pribisalić zabivši hat-trick. Zato je druga utakmica između Caffe 5 Gravije i Caffe bara Porto Bricking bila krajnje neizvjesna. Pobijedila je Caffe 5 Gravia s 1:0 pogotkom u završnici susreta, ali kod rezultata 0:0 Porto Bricking nije iskoristio šesterac. Bio je to susret izjednačenih suparnika u kojem se igrao vrlo zanimljiv "hakl". U seniorskom dijelu programa dva susreta koja su odigrana prošla su bez većih uzbuđenja. Juga II je bio siguran protiv Lukenda trasporta (3:1), a u svoj put prema obrani naslova sigurno je počeo DGO. Čistih 4:0 protiv momčadi Zeleno polje bilo je za DGO samo lakše zagrijavanje na radnu temperaturu za ozbiljnije izazove koji će ih čekati u nastavku turnira, ali nema dvojbe kako je ta momčad opet u najužoj konkurenciji da ode do kraja. D. Keler
REZULTATI
MLAĐI PIONIRI



Lege - Olimpija DGO 2:0

Caffe bar Pinocchio - Tomislav Livana 4:2



STARIJI PIONIRI



Caffe bar Onyx Čepin - Young boysi 3:0 (p.f.)

Čarda kod Baranjca - American bar Dollar 0:1

Print studio - Mursa 0:1



VETERANI



Auto Baranja Skripta - Semper Paratus 6:1

Caffe 5 Gravia - Caffe bar Porto Bricking 1:0



SENIORI



Lukenda transport - Jug II 1:3

DGO - Zeleno polje 4:0

Caffe 5 Gravia - Caffe bar Rupa 3:0 (p.f.)
U ČETVRTAK NA TRI KORNERA PENAL
18.25: Truck servis Buzina Vuka - Olimpija DGO (mlađi pioniri), 18.50: M caffe - Višnjevac (stariji pioniri), 19.15: Mursa V.B.K. - Knauf Cvitkušić izgradnja (seniori), 19.50: Rossoneri - Atletico Osijek, 20.25: Stara Moša - Bicikli Jakovčević, 21: Semper paratus - Caffe 5 Gravia (veterani), 21.35: Unterstadt - TD Auto, 22.10: Sigurnost - Tempo (seniori).
Najčitanije iz rubrike