Sport
KORONA UŠLA I U HRVATSKI NOGOMET

Osječki sudac: Čuvajte se i ostanite negativni
Objavljeno 23. lipnja, 2020.
VID-19 uvukao se u hrvatski sport. U panici je društvo koje je prošloga tjedna boravilo na teniskom Adria Touru u Zadru, posebice oni koji su bili u kontaktu sa zaraženima tenisačima Novakom Đokovićem, Grigorom Dimitrom, Bornom Ćorićem..., a u utorak je potvrđeno kako se koronavirus probio i u hrvatski nogomet. Osječanin Domagoj Kurtović, inače nogometni sudac koji dijeli pravdu u susretima Druge HNL i na utakmicama mlađih uzrasta, na društvenim je mrežama objavio kako se testirao i pozitivan je na COVID-19. Poslao je poruku svim ljudima koji su bili s njim u kontaktu da se također testiraju.

Kurtovićev pozitivan nalaz ne znači nikakvu opasnost za hrvatski nogomet, jer nije sudio ni na jednoj utakmici nakon prekida prvenstva. Posljednji put odsudio je susret između Dinama II i Sesveta, još 8. ožujka.

- Dragi prijatelji, želim vas obavijestiti da sam pozitivan na koronavirus. U karanteni sam i postupam prema uputama epidemiologa. Svi moji bliski kontakti obaviješteni su i nalaze se u samoizolaciji. Osjećam se dobro, a vi se čuvajte i ostanite negativni - poručio je osječki nogometni sudac putem društvenih mreža. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike