Tehno
NOVI DIZAJN

T5000C prenosiva baterija
Objavljeno 5. lipnja, 2020.
ADATA predstavlja vanjsku bateriju T5000C, kapaciteta 5000 mAh, donoseći jedinstveni dizajnerski pristup vanjskim memorijama, kompaktni T5000C opremljen je ugraviranim cvjetnim uzorkom osvježavajućeg, proljećem inspiriranog izgleda i ugodnog osjećaja na dodir. Baterija dolazi u dvije zračne, pastelne boje, koje savršeno pristaju uz cvjetni uzorak. Osim sjajnog izgleda T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke, koji podržavaju dvosmjerno punjenje.

T5000C donosi odmak od tradicionalnog dizajna vanjskih memorija, koji karakteriziraju prigušene boje i neukrašene površine. Taj uređaj donosi dah svježeg proljetnog zraka svojim prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom, koji ne samo što se ističe izgledom i svježinom nego i pruža nevjerojatan osjećaj na dodir. Dodatno naglašavajući proljećem inspirirani dizajn, baterija dolazi u dvije živahne, pastelne boje: povjetarčevoj plavoj i praškasto ružičastoj.

T5000C savršen je za zauzete ljude koji su uvijek u pokretu. Tankoćom od samo 1,43 cm ne prelazi debljinu većine pametnih telefona i lako se može ubaciti u džep ili torbicu, što ga čini lako prenosivim. Mase je jedva 125 grama i bezbrižno ga možete nositi bilo kamo. T5000C opremljen je dvama USB priključcima (tip A i tip C) s izlaznom strujom jakosti do 3,0 A, što omogućuje istovremeno punjenje dvaju uređaja. Priključak USB-C podržava dvosmjerno punjenje, omogućujući korisnicima da se koriste istim kabelom za punjenje baterije i svojih uređaja.

Siguran je rad zajamčen zahvaljujući ugrađenim mjerama zaštite od prepunjavanja, izboja struje, pregrijavanja, kratkog spoja i previsokog napona. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike