Autoglas
VRIJEME JE ZA PUTOVANJA UZ INA CLASS PLUS GORIVA

Class Plus goriva čiste naslage, povećavaju snagu i trajnost motora
Objavljeno 5. lipnja, 2020.
Poboljšana formula dodatno aditiviranih goriva za dokazano najbolju vožnju

Nakon razdoblja mirovanja, dolaze topliji i aktivniji dani, a motor je najbolje aktivirati Ininim Class Plus gorivima. Svaka kap Class Plus goriva sadrži godine istraživanja i usavršavanja formule beskompromisne kvalitete. Korištenjem Ininih goriva osiguran je optimalan rad i povećana snaga motora, a jedinstvene karakteristike poboljšane formule produžuju vijek trajanja motora pružajući bezbrižniju i sigurniju vožnju.

 

 

Paket pomno odabranih aditiva sadrži komponente koje odmah odstranjuju naslage te tako održavaju motor čistim, poboljšavaju sagorijevanje goriva i radne značajke motora, stvaraju zaštitni film na metalnim površinama automobila i tako sprječavaju koroziju kritičnih komponenta sustava goriva. Manje naslaga također može značiti i manje problema s motorom uzrokovanih začepljenjem, a zahvaljujući čišćem sustavu ubrizgavanja goriva, u motor dolazi optimalna količina goriva što osigurava snagu i stabilan rad.

INA kontinuirano razvija svoju maloprodajnu mrežu kroz kapitalna ulaganja u maloprodajna mjesta te unapređenje kvalitete usluga. Kroz najveću moderniziranu maloprodajnu mrežu u Hrvatskoj svakodnevno prođe više od 230 tisuća kupaca i proda se više od milijardu litara goriva godišnje. Kako bi svojim kupcima osigurala gorivo vrhunske kvalitete, INA je još u 2017. godini unaprijedila ponudu goriva na maloprodajnim mjestima Class Plus gorivima koja imaju dokazano povoljan učinak na motore s unutarnjim izgaranjem. INA Class Plus goriva naš su odgovor na sve strože tehničke zahtjeve europskih direktiva, automobilske industrije i zaštite okoliša, čija se kvaliteta – kao i dosada – provjerava svakodnevno, u svim točkama proizvodnog i prodajnog lanca.

 

Inina Class Plus goriva prvi su izbor i profesionalnih vozača, pa ih tako preporučuje i Juraj Šebalj, najtrofejniji hrvatski vozač rallyja: „U svoj auto točim samo dokazano najbolje, a Class Plus goriva imaju specijalan dodatak aditiva koji štite motor i zato izvedbu mog automobila podižu na još višu razinu.“

 

Više o karakteristikama Ininih Class Plus goriva pročitajte OVDJE.

 

Putujte sigurno i bezbrižno s Inom, a brigu o kvaliteti goriva prepustite nama!

 

*Stvarni učinci i koristi variraju ovisno o vozilu, starosti vozila, uvjetima i stilu vožnje.

O INA Grupi


INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

Možda ste propustili...

"POJELI" GA ELEKTRIČNI SKUTERI MODERNOG OBLIKA

Kraj, Segway se više ne proizvodi

IAKO JE JOŠ UVIJEK NESLUŽBENO

Italija je jamac za Fiat Chrysler

Najčitanije iz rubrike