Mozaik
FESTIVAL FUSE

Odabrano 19 filmova iz cijelog svijeta
Objavljeno 4. lipnja, 2020.
Konkurencija filmskog festivala FUSE donosi 19 filmova iz cijelog svijeta. Za treće izdanje festivala, koji će se održati od 2. do 4. listopada u Karlovcu, prijave su stizale iz niza zemalja, od SAD-a preko Indije do Turske. Za uži izbor u godini rekordnog broja prijava selektirana su 273 filma, a konkurenciju su odabrali knjižničar i filmofil Bogdan Bošnjak, karlovački filmaš Pavle Kocanjer i montažerka Iva Gavrilović. Održava se pod pokroviteljstvom HAVC-a i Zajednice tehničke kulture Karlovac.

Organizator, Kinoklub Karlovac, najavljuje da će se uoči i tijekom manifestacije prirediti bogat edukativni, izložbeni i zabavni program, pa tako i izložba QR kodova "GIF for FUSE" 20. lipnja na Maloj sceni HD. FUSE (Film Under Severe Experiment) međunarodni je filmski festival eksperimentalnog i hibridnog filma namijenjen mladim autorima u natjecateljskom programu od 18 do 29 godina s fokusom na studentski film.

Natjecatelji mogu osvojiti nagrade u pet kategorija - za najbolju režiju, montažu, snimanje, nagradu publike te Grand Prix. H
Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

"ZBUDI ME" MARKA ŠANTIĆA STIŽE U KINA

Provokativna drama o ksenofobiji i povijesnom revizionizmu

Najčitanije iz rubrike