Mozaik
OBJAVIO JE NOVI SINGL “NIKAD NIJE KASNO”

Delač: Bitno je nikad ne gubiti nadu i uvijek vjerovati u bolje sutra
Objavljeno 4. lipnja, 2020.

Igor Delač objavio je novi singl "Nikad nije kasno" i namjerno zarazio brojne slušatelje. To je toliko zarazna pjesma da već nakon prvog slušanja ulazi u uho i više se ne može izbaciti iz glave. Za sve one koji se zaraze tom pjesmom nema lijeka ni cjepiva. Jedino im preostaje da cijelo vrijeme pjevaju "nikad nije kasno" i da za to krive Igora, koji ih je zarazio svojim novim hitom.

Pozitivna i optimistična, pjesma već u imenu nosi snažnu i univerzalnu poruku. Autori glazbe i teksta su Igorovi dokazano uspješni suradnici Ivan i Miroslav Zečić (HitFactory), a aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju potpisuje Ivan Zečić.



Pandemija koronavirusa poremetila je život na cijelome planetu, pa je tako poremetila i Igorove planove o skoroj objavi albuma. Ono što je svima nama prije korone bilo očekivano i realno, sada je postalo problematično i nedostižno. Odjednom, preko noći, svi naši planovi stavljeni su na čekanje, za neka bolja i sretnija vremena. Stoga je i objava Igorova albuma odgođena za jesen, kada će se uvjeti rada i života, nadamo se, normalizirati i vratiti u prijašnje stanje.

- Iako sam svoj novi album najavljivao za kraj svibnja, zbog svega što nam se posljednjih mjeseci dogodilo prisiljen sam to odgoditi za jesen. Naši životi su se naglo i neočekivano promijenili, a protiv toga bili smo gotovo bespomoćni. Nadam se da će se sve uskoro vratiti u normalu i da ću na vrijeme uspjeti završiti nove pjesme, kako bi album konačno ugledao svjetlo dana. Do tada slušajte i pjevušite moj novi singl "Nikad nije kasno". Siguran sam da će vas razveseliti i unijeti bar malu dozu optimizma u vaš život. U ovakvim trenutcima pozitiva i optimizam zbilja su nam najpotrebniji. Ostanite pozitivni, vjerujte u sebe i slijedite svoje snove. Budite uporni i ne gubite nadu, jer samo tako nikad nije kasno da postignete ono što želite. Moja glazbena karijera u posljednje dvije godine najbolja je potvrda tomu - rekao nam je Igor Delač.



U atmosferi iščekivanja i neizvjesnosti, zatvoreni u svoje domove, počeli smo shvaćati koliko smo zapravo maleni ispod zvijezda. Odjednom smo se našli u totalno drukčijim životnim uvjetima, okrenuti sami sebi i razmišljanju kako dalje. U takvom trenutku nastala je i ova pjesma, koja nosi poruku: "Nikad nije kasno" ako vjerujemo u sebe i ne gubimo nadu. Svi mi ponakad zaboravimo da imamo samo jedan život i da svaki dan trebamo živjeti punim plućima, slijedeći svoje snove, koji su ostvarivi ako smo dovoljno hrabri i uporni.

- Ovu pjesmu posvećujem svima onima koji su se iznenada našli u raznim životnim teškoćama, a koji su to stanje doživjeli kao nepremostiv problem. Bilo da se radi o pandemiji, potresu, bolesti, bilo o čemu drugom, bitno je da nikada ne gubimo nadu i da uvijek vjerujemo u bolje sutra. Tada ništa nije nedostižno i sve je moguće. Također, da bismo uspjeli u svojoj nakani, važno je da budemo odgovorni i da se brinemo jedni o drugima. Dobro se dobrim uvijek uzvrati, zato budimo solidarni i uvijek pomozimo onima kojima je pomoć potrebna - istaknuo je Igor Delač.



Igor Delač je u posljednje dvije godine pjesmama u pop-izričaju napravio velik iskorak i u kratko vrijeme zavladao vrhovima top-lista. Svi njegovi singlovi zasjeli su na prvo mjesto službene nacionalne top-liste HR Top 40, a nekima je to uspjelo već u prvom tjednu emitiranja, što je prava rijetkost. "Nikad nije kasno" Igorov je sedmi singl, od kojega puno očekuje i u koji polaže velike nade.

- Siguran sam da će i ova pjesma vrlo brzo pronaći put do srca slušatelja i da će biti rado emitirana u radijskom eteru. Upravo zato što je pozitivna i što širi optimizam. Vjerujem da će biti odlično prihvaćena od mnogobrojne i šarolike publike. Kako bismo rekli, od 7 do 77 godina. Ja sam po prirodi vječni optimist i ovom pjesmom taj optimizam želim prenijeti na sve ljude dobre volje. Samo pozitiva i optimizam mogu nam dati snagu da, nakon što udarimo u zid i shvatimo da više nemamo kud, krenemo dalje i slijedimo svoje snove. Zato budite zdravi, sretni, veseli i nemojte nikad prestati sanjati, jer nebo uvijek hrabre nagradi - poručuje Igor Delač. T.K.

Ovu pjesmu posvećujem svima onima koji su se iznenada našli u raznim životnim teškoćama, kaže Delač
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike