Sport
PREDSTAVLJEN IGOR VORI, NOVI TRENER PPD ZAGREBA

Moram uvjeriti igrače da mi vjeruju
Objavljeno 2. lipnja, 2020.
Proslavljeni hrvatski rukometaš Igor Vori u utorak je predstavljen kao novi trener hrvatskog prvaka PPD Zagreba, a to će mu biti prvi samostalni trenerski posao u karijeri. Nije to rijetka praksa u svjetskom rukometu. Uostalom, legendarni češki rukometaš Filip Jicha nakon što je završio karijeru preuzeo je ulogu trenera u Kielu i odmah postao prvak Njemačke. Poznati su i slučajevi Talanta Dušebajeva ili Didiera Dinarta koji su odmah nakon igračke karijere ušli u trenerske vode. Nadamo se kako će i Vori biti jednako uspješan kao i spomenuti. Na svom predstavljanju, osim kurtoazne zahvale klubu, Vori je istaknuo kako će najvažnije biti uspostaviti sinergiju na relaciji igrači - trener.
- Moram razgovarati s igračima i uvjeriti ih da mi vjeruju. Vjerujem da ću ono što sam naučio tijekom godina igranja moći prenijeti na igrače - rekao je Vori koji, naravno, neće više obnašati dužnost direktora hrvatske rukometne reprezentacije, što je zapravo i logičan potez. H/K.L.
JOVIĆEV SIN TRENER VRATARA
Kao i Vorijevu prethodniku Veselinu Vujoviću, prvi pomoćnik bit će mu dugogodišnji suigrač iz reprezentacije Denis Špoljarić. Trener vratara bit će Arijan Jović, sin menadžera kluba, također nekadašnjeg reprezentativca Božidara Jovića, a kondicijski trener je Šime Tomašević.
Možda ste propustili...

POD POVEĆALOM - MIRKO ANTONIO ČOLAK

U Osijeku moramo biti mirniji

DRAMATIČNA ZAVRŠNICA KOŠARKAŠKOG PRVENSTVA ŠPANJOLSKE

Ante Tomić: Izgubili smo finale u posljednjim sekundama

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GRADSKI VRT

U subotu se otvara i zapad gore

2

NEĐELJKO KNEŽEVIĆ, PREDSJEDNIK ŠPORTSKIH UDRUGA OSIJEKA

Moramo prihvatiti istinu da osječki sport nije baš u sjajnom stanju

3

HNS DOGOVORIO PRIJATELJSKI SUSRET

Vatreni 7. listopada protiv Švicaraca