Mozaik
NA PRVOM MJESTU I DALJE JE GRUPA PRAVILA IGRE

HR Top 40: Tri nova hita na listi
Objavljeno 1. lipnja, 2020.
Prvo mjesto liste HR Top 40 i ovoga tjedna drže Pravila igre, a lista je prošlog tjedna ugostila čak tri nove pjesme. Epidemija je ljude potaknula da se prisjete onoga što je u životu najvažnije. Toni Cetinski i Marin Ivanović Stole odlučili su posvetiti novu pjesmu onome što nam pruža sigurnost i u najnesigurnijim vremenima - domu. Udružili su snage na pjesmi jednostavna naziva "Dom" i ostvarili najviši ulaz na listu. Pjesma je stigla iz Hit Recordsa, a riječ je je o staroj skladbi čiju glazbu potpisuje Guido Mineo, tekst Robert Pilepić, a novi joj je aranžman i produkciju udahnuo Bojan Šalamon Shalla.

Idući novi ulaz pripao je Luki Nižetiću. Toni Cetinski, Stole i Nižetić inspiraciju su za svoje nove hitove pronašli na istom mjestu. U svojem domu. Pjesma "Ae" oda je Lukinu rodnom gradu Splitu, a nastala je u suradnji s klapom Kampanel. To nije prvi put da Nižetić pjeva o gradu koji naziva "najluđim gradom na svitu". Prije 19 godina izdao je pjesmu "Ludi grade", a ovog mjeseca publici je predstavio "Ae", koja govori o posebnosti splitskog govora, a stiže iz Dallas Recordsa. Rundek & Ekipa zaslužni su za posljednji novi ulaz. Njihova ritmična pjesma "Tko su svi ti ljudi" najavljuje novi album Brisani prostor. Pjesmu su inspirirala vječna pitanja, poput "koja je moja uloga i što mi je činiti", izjavio je Rundek. Stihove pjesme napisao je Roko Crnić, kompoziciju su postavili Silvio Bočić i Roko Crnić, aranžman je djelo Ekipe, a glazbenu produkciju potpisuje Darko Rundek.

Prvo mjesto liste i ovoga tjedna pripada bendu Pravila igre s pjesmom u izdanju GEMA Produkcije, a naziva "Usne od šećera". Nakon objave remiks- verzije pjesme "Divlji vjetre" Damir Kedžo popeo se na visoko drugo mjesto liste. Iz Aquarius Recordsa donose pjesmu "Da biram", Nine Badrić, koja je već tjednima među najemitiranijim pjesmama HR Top 40. T.K.
MIA DIMŠIĆ NAJSLUŠANIJA U ZAGORJU
Dečki iz Pravila igre odnijeli su pobjedu na regionalnim listama. “Usne od šećera” je najemitiranija je pjesma u Dalmaciji, Gradu Zagrebu, Slavoniji te u Istri i Primorju. Titula najemitiranijih u središnjoj Hrvatskoj pripala je Hladnom pivu & Online friendsima s pjesmom “Ovo će proći” u izdanju Menarta, a Mia Dimšić s pjesmom u izdanju Croatia Recordsa “Unatrag” najemitiranija u zagorskoj regiji.
Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike