Regija
POTPISAN SPORAZUM O PROJEKTNOJ SURADNJI U TURIZMU

Deset županija promovira okuse hrvatske tradicije
Objavljeno 1. lipnja, 2020.
Projekt "Okusi hrvatske tradicije" provodi se na području deset županija i u njemu trenutačno sudjeluje 129 ugostiteljskih objekata.

Da se turizam ponovno pokreće dokazao je i skup u Jastrebarskom, na kojem je deset županijskih turističkih zajednica potpisalo Sporazum o projektnoj suradnji na razvoju i realizaciji projekta "Okusi hrvatske tradicije". Ova se projektna suradnja ostvaruje u svrhu promicanja, razvoja i unaprjeđivanja ponude lokalnih tradicijskih jela, proizvodnje i ponude tradicijskih namirnica i proizvoda u ponudi ugostiteljskih objekata koji nose standard "Okusi hrvatske tradicije" te njihova međusobnog umrežavanja radi zajedničkog tržišnog pozicioniranja, edukativnih, promotivnih i marketinških aktivnosti usmjerenih na sadržajnije prepoznavanje Hrvatske kao gastronomske i enološke destinacije temeljene na lokalnim raznolikostima i posebnostima.

Konstituiran je i Savjet projekta koji će upravljati njegovim razvojem, a za predsjednicu je izabrana Rujana Bušić Srpak, direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije. D.K.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROMETNI PREPOROD BIZOVAČKOG KRAJA

Krenula obnova ceste Normanci - Josipovac

2

SPAS ZA OBRANU OD POPLAVA, ALI I RAZVOJ TURIZMA U OPĆINI SEMELJCI

Otvorena Akumulacija Kešinci, vrijedna 16 milijuna kuna

3

MALI LAV ŠIMUN STOJANOVIĆ IZ ŽUPANJE PRIPREMA SE ZA NOVU OPERACIJU

Sam napravi desetak koraka,
igra se s ovčarom Simbom