Regija
KINOLOŠKI ŠPORTSKI KLUB ''CIBALIA'' VINKOVCI

Stručni tečaj ''Osnove poslušnosti'' privukao preko 20 vlasnika pasa
Objavljeno 29. svibnja, 2020.

VINKOVCI - Kinološki športski klub "Cibalia" Vinkovci započeo je sa stručnim  tečajem osnove poslušnosti koji se održava  utorkom i četvrtkom u 19,00 sati od 26.05.2020. godine do 02.07.2020. godine u sklopu dvanaest termina, u prostoru parka za pse iza Ekonomske i trgovačke škole "Ivan Domac" u Vinkovcima (Kanovci).

Voditelj tečaja  je licencirani instruktor i savjetnik za ponašanje pasa, Stipo Stanković koji ovom prilikom istaknuo kako su u prethodnom razdoblju napravili osam tečaja, koji inače bude puno ranije, ali ih je zaustavila pandemija koronavirusa.

- Na ovom tečaju raditi ćemo osnove poslušnosti, što podrazumijeva pravilan hod uz nogu, osnovni položaj (sjedi, lezi), socijalizacija pasa, priprema za izložbu u ring dresuri, kao i nove zanimljive trikove. Odradili smo dva sata i jako smo zadovoljni za početak, imamo razne pasmine pasa, rekao je Stipo Stanković, licencirani instruktor.

Kinološki športski klub ''Cibalia'' osnovan je 1993. godine i bavi se isključivo radom s psima po najvišim standardima, a okuplja ljude koji žele naučiti svoje pse poslušnosti ili ih pripremiti za razna natjecanja.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura