TvObzor
20 GODINA ZAJEDNIŠTVA

Ključ uspjeha Nove TV su ljudi
Objavljeno 29. svibnja, 2020.
Tim Nove TV je, kao i uvijek, a naročito u krizama i onda kad je najteže, ostao snažan, pouzdan, autentičan

Prije 20 godina, 28. svibnja 2000., Nova TV, prva komercijalna televizija, danas najjača hrvatska multimedijalna kompanija, počela je emitirati televizijski program. Kao prva komercijalna televizija, morala je investirati u izgradnju, postavljanje i razvoj odašiljačke mreže te je vlastitim resursima ostvarila doseg od 89 % pokrivenosti teritorija i 90 % kućanstava u Hrvatskoj.

Prije punih je 20 godina postavila temelje moderne televizije u Hrvatskoj, uspješno akvizirala vrhunske programske naslove, osigurala cjelodnevno emitiranje premijernog programa te hrvatskoj publici predstavila najnovije svjetske trendove produkcijom novijeg datuma iz radionice najeminentnijih distributera. Vrlo brzo se Nova TV, pomno osluškujući publiku, okreće velikim ulaganjima u domaću produkciju, gradi snažan informativni program, razvija športski i dječji program, u poslovanju veliku pozornost pridaje i društveno odgovornom aspektu, a uza sva tehnološka postignuća i razvoj digitalnih platformi televizija prerasta u vodeću multimedijalnu kompaniju u zemlji.

Posljednjih deset godina Nova TV najgledanija je televizijska postaja u Hrvatskoj, s najpopularnijim zabavnim programom, koji se sastoji od bogate domaće i strane produkcije, te s informativnim programom, koji je perjanica ove TV postaje, s najgledanijim dnevnikom već 11. godinu. Nova TV je pionir i u razvoju digitalnog segmenta te svoju snagu i dodanu vrijednost temelji na sinergiji televizije i digitala.

Zajedničkim snagama i s profesionalnim timom što ga vodi stabilni menadžment, na čijem je čelu već punih 15 godina Dražen Mavrić, Nova TV prerasta u vodeći medijski brend.

- Slaveći 20 godina postojanja, slavimo zajedništvo i snagu tima koji je Novu TV stvarao i svakodnevno stvara sve ove godine. Ključ uspjeha Nove TV su ljudi te spoj kreativnosti, koja je samo čovjeku svojstvena, s vrhunskom tehnologijom i inovacijama, u koje kontinuirao ulažemo, te vizija, bez koje nema kreacije, pomicanja granica i postavljanja trendova. U ovo izazovno vrijeme, u kojem su se našle sve industrije, ali i svi mi osobno kao pojedinci, smatram važnim osvrnuti se i napraviti retrospektivu svih naših vrijednosti i kvaliteta koje nas određuju. S ponosom gledam na tim Nove TV, koji je, kao i uvijek, a naročito u krizama i onda kad je najteže, ostao snažan, pouzdan, autentičan, a upravo s takvim timom možeš zadržati poslovanje prema vrhunskim standardima i okrenuti se budućnosti s novim idejama i vizijom kako pridonijeti razvoju i pojedinca i društva općenito. Razmišljajući o evoluciji medija, svjesni smo svih promjena, uvijek smo i bili aktivni pokretači svih noviteta, a na tome radimo i danas. Kreativnost, intuicija, emocije i inovativno strateško promišljanje vodit će nas i u svim budućim transformacijama koje očekuju medijsku industriju - izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

- Dug je put iza nas, i uzbudljivo je pratiti rast Nove TV. Okrenuti smo budućnosti, svjesni činjenice da rezultati koje smo postigli tijekom ovih 20 godina, i koji nas drže na tronu, dolaze od pomnog osluškivanja naše publike i potreba naših klijenata. U središtu našeg poslovanja su građani za koje stvaramo svoje proizvode i kreiramo sadržaj kako bismo u zajedništvu s našim klijentima, partnerima stvarali pozitivno ozračje i skupa razvijali zdravu poduzetničku klimu - izjavila je Diana Roginić, članica Uprave Nove TV. N.Vek.
Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

Najčitanije iz rubrike