TvObzor
ŠVEDSKA POP-IKONA

Di Leva je objavio svoj najnoviji singl ”Mother Mary”
Objavljeno 29. svibnja, 2020.
Thomas Di Leva, jedan od najpoznatijih švedskih umjetnika, od kasnih 80-ih pa sve do danas, imao je brojne hitove, osvojio je švedski Grammy kao najbolji umjetnik, a njegove pjesme redovito se emitiraju na švedskom radiju. Di Leva je imao turneje i nastupe diljem Skandinavije, u Ujedinjenom Kraljevstvu, Indiji i SAD-u. Kreator je showa Changes, u kojem je i glumio, a koji je zasnovan na životu pokojnog Davida Bowieja, jednog od njegovih najvažnijih tinejdžerskih izvora umjetničke inspiracije. Di Leva je također sudjelovao u bezbrojnim TV programima i kazališnim predstavama, igrajući i Hamleta u visoko ocijenjenoj izvedbi Shakespearove tragedije. Njegova duga i neprekidna karijera učinila ga je pop-ikonom u Švedskoj.


Di Leva je objavio svoj najnoviji singl Mother Mary. Pjesmu je komponirao i snimio u izolaciji, u svom studiju izvan Stockholma, tijekom prvih tjedana restrikcija vezanih uz globalnu pandemiju. Mother Mary je privlačna soul pop-pjesma s refrenom pod utjecajem gospela, koji je otpjevala Britta Bergström, koja je prethodno sarađivala s Agnetom Fältskog iz ABBE, Robyn i eurovizijskim pobjednicima Loreen i Månsom Zelmerlövom. U zboru se pojavljuju švedski producent Anders Lundström i Di Levin osmogodišnji sin Telo.


- U prvim tjednima pandemije pjesma mi je došla kao unutrašnja utjeha za sve tužne vijesti o kojima sam čitao iz cijelog svijeta. Moja je želja da ova pjesma stigne, kao inspiracija i univerzalna molitva, svim ljudima diljem svijeta u ovim teškim vremenima - kaže Di Leva.
Mother Mary treći je single s njegova predstojećeg konceptualnog albuma The Hybrids. Dva prijašnja singla su Men in Black, neobična pjesma u stilu 50-ih i If You Believe, pjesma koja se bavi životom poslije smrti. Svi spomenuti singlovi bit će dio njegova novoga konceptualnoga albuma The Hybrids koji će izići krajem 2020. N.Vek.
Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike