TvObzor
MULTIPLATINASTA GLAZBENICA SIA PREDSTAVLJA NOVI SINGL

“Together” i na soundtracku filma “Music”, koji režira
Objavljeno 29. svibnja, 2020.
l U njemu glume Kate Hudson, Leslie Odom Jr. i Maddie Ziegler

Sia, glazbenica koja nas je oduševila albumom This Is Acting, globalnim hitom Cheap Thrills i iza koje su multiplatinaste naklade te devet nominacija za nagradu Grammy, predstavlja prvu od deset pjesama koje će se naći na soundtracku filma Music. Pjesma Together dostupna je na svim streaming platformama - https://sia.lnk.to/togetherPR.

Pjesma i prateći videospot omogućili su obožavateljima uvid u redateljski debi glazbenice, u kojem glume Kate Hudson, Leslie Odom Jr. i Maddie Ziegler. Protagonistica filma, Zu (Kate Hudson), odnedavno se uspješno nosi s ovisnošću o alkoholu. Dok pronalazi svoj put, zatekne je vijest da će postati skrbnicom svoje polusestre Music (Maddie Ziegler), mlade djevojke s autizmom. Sia kroz film istražuje njoj dvije omiljene teme - kako pronaći svoj glas i što to znači stvoriti obitelj.

Scenarij za film napisali su Sia i Dallas Clayton, a temelji se na kratkoj priči koju je glazbenica napisala 2007. Pjesmu Together napisali su Sia i Jack Antonoff.

Jedna od najvećih pop-zvijezda trenutka vlasnica je brojnih videospotova, koji imaju više od milijardu pregleda te je autorica nekih od najvećih globalnih hitova koje su izveli Beyoncé, Kanye West, Rihanna, Britney Spears, Katy Perry i brojni drugi. Početkom godine Sia je s K-Pop senzacijom BTS snimila singl On te s producentom Diplom i reperom Labrinthom osnovala grupu LSD. Njihov debitantski album Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD danas ima više od milijardu streamova. N.Vek.