TvObzor
BANANA ZVUK I KANDŽIJA PREDSTAVLJAJU PJESMU “OPG”

Imaju rješenje za recesiju i krizu
Objavljeno 29. svibnja, 2020.
Poljoprivreda je sustavni i krucijalni proces proizvodnje tvari za čovjekovu prehranu i hranidbu životinja, te ostalih tvari, uzgajanjem biljaka i životinja. Poljoprivreda je strateška djelatnost koja svojom gospodarskom, ekološkom i socijalnom ulogom pridonosi održivu razvoju čovječanstva. Stoga je Banana Zvuk u suradnji sa slavonskim reperom Kandžijom u novom singlu OPG opjevao biljnu kulturu, koja je ključna za rješavanje recesije i krize. Koji je recept za bolje izglede u poljoprivredi, poslušajte u novom singlu Banana Zvuka. Stihove potpisuju Ivan Yuri Jurić i Stjepko Galović, a glazbu Luka Barbić i Ivan Yuri Jurić.


Banana Zvuk je splitski sound system koji od 2006. širi ljubav prema svim oblicima roots glazbe. Izvođački i stvaralački dio čine producenti, DJ-evi, MC-evi i glazbenici Luka (TBF) i Yuri (ST!LLNESS). Ti splitski veseljaci bave se istraživanjem i promoviranjem ritmovima od reggaea, hip-hopa, dancehalla, junglea do različitih mashupova.

Njihov debitantski međunarodni album Split Banana iz 2018. sadržava sedam pjesama u raznim reggae-stilovima, a izvedene su s ponajboljim svjetskim reggae-izvođačima - Tenor Fly, The Ragga Twins, Skarra Mucci... Početkom svibnja Banana Zvuk objavljuje kompilacijsko izdanje Re-Shake!, stvoreno za ljeto 2020. N.Vek.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata