Osijek
ZAHVALNI OBROCI ZA DARIVATELJE KRVI

Realizacija bonova u Polarisu i El Pasu
Objavljeno 28. svibnja, 2020.
Praksa Gradskog društva Crvenog križa Osijek da nakon akcije darivanja krvi uručuje davateljima bonove za tzv. zahvalne obroke, traje već godinama. Prvi ugostiteljski objekt koji se tome odazvao bila je pizzerija "Gondola”, potom su se priključili "Žuta podmornica” i nekadašnja pizzerija "Napoli”, a ugovore s osječkim Crvenim križem potpisali su i vlasnici pizzerije "El Paso” i restorana "Polaris”.

Međutim, nakon pandemijske krize "Gondola” je prestala s radom, pa su time i davatelji ostali bez mogućnosti realizacije bona u tom ugostiteljskom objektu. "El Paso” je pak promijenio način realizacije bona i omogućio preuzimanje sendviča i pizze uz plaćanje dvije kune za kutiju. Tako je samo restoran "Polaris” nastavio pružati uslugu u objektu kao i ranije, a iz Gradskog društva Crvenog križa traže dodatne objekte gdje bi se davateljima omogućio obrok.

- Nastojat ćemo sklopiti ugovor s još nekim ugostiteljskim objektom. Obavijest o zatvaranju "Gondole” ostavili smo i na vratima Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek da bi davatelji znali za ovu promjenu - pojašnjava ravnatelj osječkog Crvenog križa Denis Ćosić, dodajući kako se će se praksa konzumacije hrane, odnosno realizacije bonova, a čemu se posebno raduju davatelji studenti, nastaviti.
M. Mihelić
Možda ste propustili...

MJERA ŠTEDNJE: UMJESTO UČENICIMA, 110.000 KUNA GOSPODARSTVENICIMA

Grad ove godine neće nagraditi najmaturante!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOVI GRAD, OMILJENO MJESTO ZA ŽIVOT

Gradska četvrt kojoj je sve na dohvat ruke

2

OSJEČANI SU SE OPUSTILI

I dok je Kopika puna, plaže duž jadranske obale puste

3

MJERA ŠTEDNJE: UMJESTO UČENICIMA, 110.000 KUNA GOSPODARSTVENICIMA

Grad ove godine neće nagraditi najmaturante!