Mozaik
NA KONCERTU ĆE PROMOVIRATI HVALJENI ALBUM “BENEATH THE EYRIE”

Pixies u Zagreb dolaze tek 2021.
Objavljeno 27. svibnja, 2020.
Koncert Pixiesa u Zagrebu najavljen za kraj kolovoza ove godine održat će se godinu dana poslije - 30. kolovoza 2021., u sklopu europske turneje, kada će biti promoviran hvaljeni album "Beneath the Eyrie", priopćio je organizator.

- Odgođeni zagrebački koncert Pixiesa održat će se u dvorištu Zagrebačkog velesajma 30. kolovoza 2021. Sve kupljene ulaznice za koncert vrijede i za novi datum održavanja koncerta - ističe organizator. Koncert Pixiesa trebao se održati 31. kolovoza ove godine na istom mjestu.

Dodaje se da su Pixies jedan od najutjecajnijih američkih altnernativnih rock-sastava čiji je jedinstveni zvuk obožavatelje pronašao među nekim od najvećih glazbenika našeg vremena i uvelike inspirirao bendove poput Nirvane, Smashing Pumpkins i Weezer.

- Pixies se u sklopu najavljene turneje nakon sedam godina vraćaju pred hrvatsku publiku - na posljednjem nastupu u Zagrebu, u lipnju 2014., presjekom impresivne karijere i nizom omiljenih indie-hitova, "Debasser", "Monkey Gone to Heaven", "Here Comes Your Man", "Where is My Mind?" i dr., zaključili su deveto izdanje INmusic festivala - navodi se u priopćenju.

Ulaznice po cijeni od 250 kuna za koncert u kolovozu 2021. dostupne su preko službenog web-shopa INmusic festivala na www.inmusicfestival.com/shop/ulaznice i u Dirty Old Shopu. Hina
Možda ste propustili...

KORISTI NJIHOVU GLAZBU NA PREDIZBORNIM SKUPOVIMA

Stonesi prijete tužbom Trumpu

“FIRST ROSE OF SPRING”

Izišao novi album Willieja Nelsona

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana