Sport
HUMANE AKCIJE SE NASTAVLJAJU

Sportski rekviziti za naše “Palčiće”
Objavljeno 26. svibnja, 2020.
Krenula je velika nagradna igra “Palčići za Hrvatsku” koju su pokrenuli udruga “Dinamo to smo mi” i Klub roditelja “Palčići”.

Nakon što su prikupili više od 5,5 milijuna kuna za opremu Odjela nedonoščadi u Petrovoj bolnici, ali i bolnici Merkur, kreće nagradna igra s brojnim dresovima i rekvizitima hrvatskih i svjetskih sportskih zvijezdi.

Sve će se odvijati na internet-adresi http://palcici.dinamotosmomi.com, a svatko će za donaciju od 30 kuna dobiti potvrdu o donaciji sa serijskim brojem s kojim ulazi u "bubanj". Tako je Janica Kostelić donirala kacigu sa ZOI-ja u Torinu, Tin Srbić dres u kojem je osvajao brojne medalje, Dario Šimić dres s utakmice Dinamo - Porto, na kojoj je bio kapetan i na kojoj je Dinamo ubilježio prvu pobjedu u LP-u. Velimir Zajec dao je kopačke iz legendarne 1982., a Blanka Vlašić poklonila je dres u kojem je skočila 208 centimetara. Naravno, tu je i dres veslača Valentina Sinkovića, Ivice Zubca iz LA Clippersa, te rekviziti naših tenisača... Između ostalog moći će se osvojiti i potpisani dres NBA košarkaša Paula Gergea ili Luke Dončića, kao i bivših legendi AS Rome. Francesca Tottija i Christiana Panuccija. H
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IZ BELIŠĆA NA CIPAR

Luka Pačar u AC Omoniji Psevda

2

NK ČEPIN SE OPET NADA MJESTU PRI VRHU TREĆE HNL "ISTOK"

Ivan Gelo i Mato Grgić otišli iz Čepina, pokraj Uljare je stigla petorka

3

ZRINSKI POJAČAN POČEO PRIPREME

Pristupili su Ždinjak i Latvijac Geraskimc